NE minket válasszon, ha...


Cégünknek nincs kapacitása retró, oldschool, és vintage készülékek javíttatására, alkatrész beszerzésére és az ilyen készülékek véleményezésére, a használt piacon található, ilyen jellegű termékek tanácsadására. Kérjük ne minket hívjon, ha alkatrészt vásárolna hozzá, még akkor sem, ha az adott márkát megtalálja a weboldalunkon. A gyártók általában 10 évnél nem régebbi készülékekhez biztosítanak alkatrészeket, szervíz dokumentációkat...van, ahol ez még kevesebb. 

> Ne minket keressen, ha egy adott berendezést, vagy rendszert már kinézett magának, esetleg meg is hallgatta valahol, de eltökélt szándéka, hogy árajánlatokat kér és a lehető legolcsóbb helyen vásárolja azt meg. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfelei részére versenyképes árakat biztosítson, de ez nem jelenti azt, hogy bármit, bármikor még olcsóbban eladunk, mint a többi cég. Számunkra fontos az ügyfél elégedettsége, de azt nem a kedvezmény mértékében mérjük. Cégünk fejlődése, a bemutató termi kínálat folyamatos bővítése, a raktárkészlet rendelkezésre állása és stabil működés költségvonzattal jár melyet mi is az árrésből fedezünk. Amennyiben csak azért hívná cégünket, azért írna emailt nekünk, hogy alkudozzon, ajánlatokat tegyen, mit mennyiért venne meg, kérjük ne fáradjon! 

> Cégünk ugyan elég széleskörű kínálattal rendelkezik, de van egy szint ami alá elvi és szakmai okoból nem megyünk. Kérjük ne hívjon minket amennyiben konzumer gyártók (LG, Samsung, stb.) termékeire kíváncsi vagy tanácsot kérne. Ne minket hívjon, ha egy pár hangfalat, erősítőt 50-100e.-Ft/db-ból szeretne vásárolni mert bár tiszteletben tartjuk, hogy ennyi a rá szánható kerete, de ebből nem tudunk felelősségteljesen ajánlani és megbízható, jó hangú termékeket kínálni. Ebben az esetben inkább a használtpiacot javasoljuk, ahol néhány éves drágább készüléket kedvezőbb áron meg lehet vásárolni! Ne keressen minket autó hifivel, kihangosítással és konferencia hangosítással, valamint az ehhez tartozó audio-vizuális termékek vásárlásával kapcsolatban. Nem tudunk ilyen termékeket ajánlani, ahogy vetítőből sem foglalkozunk a néhány százezer forintos "házimozi" projektorokkal! 

> Kérjük Önt, hogy ne minket hívjon, ha nem bízik meg a szakmai felkészültségünkben.  Semmi értelme órákat beszélgetni termékekről, márkákról, amennyiben nem nyitott, hanem mindenre felkészült és kioktató válaszai vannak, a cégvezetéssel és a cégünk ügymenetével kapcsolatban vitatkozik (miért annyi a kiszállítási díj, miért nem lehet otthon meghallgatni, miért nem árulunk olyat, mint más is, stb.). Általában mindenkinek szívesen segítünk a felmerülő kérdésekben, azonban kérjük Önt, hogy szorítkozzon a lényegre hívása alkalmával. Cégünk napi több órányi demót és több tíz, olykor száz telefonhívást bonyolít a napi egyéb rutin mellett. (áru rendelések, áru beérkezések, logisztikai teendők, online rendelések összekészítese, céges adminisztratív ügymenet) Nem tudunk órákat beszélgetni...meghallgatva minden story-t, történetet egy-egy régi vásárlásról vagy egy kedvelt termékről. Ahhoz, hogy mindenkire megfelelő mennyiségű és minőségű idő és tanács jusson muszáj a tényekre szorítkozni. Ez a szezonális időszakban még inkább igaz (ősztől tavaszig, karácsony, blakfriday, stb.) Gondolja át mit szeretne, nézze ki a pontos cikkszámokat és ne a telefonhívás közben böngésszen. Gondoljon bele, hogy valószínű, miközben Ön éppen nem lényegre törő és egy story-t mesél, addig az üzletben esetleg várakoznak, a csomagok összekészítése csúszik, több más bejövő hívást várakoztatunk. Fordított helyzetben Ön sem örülne ennek! Ezért kérjük, hogy mindenképpen hívjon minket, de legyen lényegre törő és felkészült a kérdéseivel!    

> Szervíz kérdésekben, mint ahogy más cégek sem, látatlanban nem tudunk gyógyítani. Amennyiben problémája merül fel az adott készülékkel, mielőtt telefonálna, kérjük keresse elő garanciajegyét és ellenőrizze a garanciális szervíz elérhetőségét. Amennyiben az általunk importált termékek kapcsán van kérdése, úgy azt tegye fel, és amennyiben szükséges hozza be a készüléket. Távgyógyításban mi sem vagyunk jók!

A 14 napos elállási jog direkt kihasználása. Mielőtt vásárol online webáruházunkban, kérjük gondolja át, hogy biztos megfelelő terméket választ. Amennyiben nem biztos a dolgában, úgy mindenképpen kérje szakeladóink segítségét. A hirtelen felindulásból, tesztek és műszaki adatlapok alapján, barátok haverok ajánlása alapján vagy más hibás gondolkodás alapján vásárolt majd visszaküldött termékek cégünk és a többi ügyfelünk számára kárt és értékvesztést okoznak. Ahogy Ön sem biztos, hogy szívesen vásárol felbontott, kipróbált, még makulátlan állapotú terméket listaáron, úgy más sem kedveli ezt, ellenben cégünknek is el kell adnia a 14 napos visszavett termékeket melyeken önhibánkból kívül máris érték és árrés veszteséget könyvelhetünk el. Ismét hangsúlyozva ennek fontosságát, kérjük bizonytalan döntés elött inkább kérdezzen minket...így mindketten biztosabbra mehetünk! 


Összefoglalva, hogy miért NE válasszon minket hifi, házimozi berendezésének vásárlása során?

> kedvezmények árajánlatok kérése, cégek versenyeztetése céljából, hogy a legolcsóbb áron kapja meg a terméket! 
> Régi, retró, vintage 10 évnél idősebb műszaki cikkek alkatrész ellátása, javíttatása kapcsán!

> Konzumer Samsung, LG és ehhez hasonló, a weboldalunkon nem megtalálható termékekel kapcsolatos tanácsadás kérése kapcsán! 
> Storyzás, ráérős időtöltéssel kapcsolatos telefonálás melynek se vége se eleje, de órákig tart. (nem keverendő a tanácsadás és a termék vélemény visszajelzés jellegű megkeresésekkel melyeket továbbra is szívesen fogadunk!)