Audiovector QR-C audiophile center hangsugárzó

Audiovector QR-C audiophile center hangsugárzó
Audiovector QR-C audiophile center hangsugárzó
Audiovector QR-C audiophile center hangsugárzó
Audiovector QR-C audiophile center hangsugárzó
Audiovector QR-C audiophile center hangsugárzó
Audiovector QR-C audiophile center hangsugárzó
Audiovector QR-C audiophile center hangsugárzó
Audiovector QR-C audiophile center hangsugárzó

Audiovector QR-C audiophile center hangsugárzó

345 000 Ft

Audiovector QRC - Center audiophile hangfal

The gold leaf air motion tweeter. A hangszóró frontlemeze egyetlen darab Aerospace Grade Aluminiumból van megmunkálva. Precíziós megmunkálás, üvegfúvás, csiszolás, majd eloxálás gyönyörű volfrám titánszürke színben. Rózsaarany bevonatú diszperziós hálóval rendelkezik, amely S-Stop szűrőként működik.

S-stop szűrő. A professzionális felvételkészítő stúdiókban, a mikrofonok előtt használt POP-szűrők ihlették. A magassugárzó membránja előtt lévő diszperziós háló, amely vezéreli a zöngés magashangokat, csillapítja a szélzajt. A zene még soha nem szólt részletesebben a kategória hangszróriból, mégis édesen, kellemesen, ezt csak hallgtni kell!

Kettős mágnessel készített közép/mély hangszóró. Ez az új Audiovector egység tökéletes energiasugárzóként képes működni a keresztváltóval kijelölt frekvenciasáv több oktávjában anélkül, hogy az alumínium/gyémánt membránról torz hangzás válna le. Ez azt jelenti, hogy a zene meleg tónusú, pontos és részletes, ugyanakkor dinamikus.

Új membrántechnológia. Az eddig megjelent magasabb árkategóriájú hangsugárzók (SR-és az R-sorozat) hangszóróinak könnyű és kellően merev membránjaival kapcsolatos tapasztalatok alapján kifejlesztett új szendvicsmembrán, amely egyesíti az Aero Space Grade Aluminium szilárdságát a lágyabb anyagok kiváló belső csillapító tulajdonságával. Az eredmény egy három-rétegű szendvics-szerkezet, amelynek nincs saját rezonanciája és a lehető legalacsonyabb a torzítása.

Audiovector QRC center jellemzése

A QR C modell a házimozi kiépítésben a középső hangszóró szerepét játssza. Fontosságát talán nem is kell kiemelni, hiszen minden filmrajongó tisztában van vele. Innen szól minden szereplő, felénk beszél a vászonról vagy a nagy-képernyőről, a saját, összetéveszthetetlen orgánumán. Ahhoz, hogy a teljes körű, a hallgatóságot körül ölelő hangzás létre jöjjön ugyanazokkal a fejlett alkatrészekkel kell szerelni a centersugárzót, mint a többi QR-hangsugárzót.

Két-kamrás AMT kabinetben elhelyezett három hangszóró rendelkezésére álló légtér egymástól függetlenített. A magas hangtartományokért felelős hangszóró, a széles sugárzási tartomány lérése érdekében, aranyozott S-Stop hálóval rendelkezik. A kettő, bizonyos szélessáv lesugárzására képes, dupla mágneses közép/mély hangszóró külön kamra enrgiáját használja. A kettő basszusreflex-portot úgy konfigurálták, hogy minden térhatású hangrendszerben részletgazdagsággal és korlátlan dinamikával maximális hallgatási élményt nyújtson.

A GOLD LEAF AIR MOTION TWEETER magas hangszóró felületi lemezét egyetlen darab Aerospace minőségű alumíniumból készítik. A többnyire kézműves munkával készülő munkafolyamatok, precíziós megmunkálás, üvegfúvás, csiszolás, majd eloxálás gyönyörű volfrám titánszürke színben, rózsaarany bevonatú diszperziós háló, mind a kiváló hangzás érdekében kerülnek beszerelésre.

PURE PISTON DUAL MAGNET meddle/BASS DRIVER. Ez az új Audiovector hangszóró-egység tökéletes és fáradhatatlan energia-átadóként képes működni a frekvenciasáv több oktávjában anélkül, hogy bármilyen torzítást okozna. Az alumínium és gyémánt membrános egységek zenéje meleg tónusú, pontos és részletes, ugyanakkor dinamikus és muzikális hangzású.

Az Audiovector mesterei csak gondosan kiválasztott valódi fa furnérokat használnak. Az lapfelületek: fehér selyem, sötét dió, fekete zongora. A termék szövetből készült védő-grillt tartalmaz.

 • Frekvencia menet:  40 – 45 kHz
 • Magassugárzó felső határfrekvenciája:  105 kHz
 • Magassugárzó rendszer:  Gold Leaf AMT 2 - S-stop rendszerrel 
 • Méyl-Közép hangszóró:  2x165mm 
 • Hangolás módja:  Q-port front bass reflex
 • Rendszer / váltási frekvencia:  2 utas 400Hz / 3 kHz DFF
 • Érzékenység, 2.83V, 1 m  90 dB
 • Zenei terhelhetőség:  200 W
 • Impedancia:  4 Ohms (nagyon könnyen hajtható)
 • Méretek (cm):  190 x 490 x 220mm
 • Súly:  7 kg / db
Raktárkészlet
Érdeklődjön!
Választható Szín: