Covid19 tájékoztató

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Működésünket érintő változásokról, nyitvatartásról, az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket

Kérjük olvassa el figyelmesen az egész tájékoztatót! 

2020. március 17-től, a rendkívüli helyzetre való tekintettel, a STREAMAUDIO Kft. működésében a következő változtatásokat vezetjük be:

 

 • Üzletünk 2020 03. 23.-a Hétfőtől a személyes látogatások és vásárlások szempontjából határozatlan ideig ZÁRVA tart. Az online beérkező rendeléseket, azok mennyisége alapján, várhatóan 1-2 nap csúszással de addíg amíg a szállító cégek dolgoznak, teljesítjük!
  Készleteink bőségesek, beszállítóink egyenlőre elérhetők. 


 • Telefonon, emailben minden hétköznap 10 és 17 óra között továbbra is állunk mindenki rendelkezésére!  
   
 • Az üzletünkben a személyes demó lehetőséget kizárólag egyszerre egy fő számára, egyedi, indokolt esetben, nagyobb értékű termékek esetén, komoly vásárlási szándék mellett, maximálisan 15 perc erejéig biztosítunk előre egyeztetett időpontban és csak olyan esetekben amikor a vásárlási szándék azonnali, csak egy megerősítés hiányzik.
  Kérjük Önt, hogy amennyiben teheti, szájmaszkban érkezzen!
  Kézfertőtlenítőt igény esetén biztosítunk! A helységet, fotelt, ajtókat, kilincseket, mosdót, POS terminált folyamatosan fertőtlenítjük!
  Kérjük amennyiben nem azonnali vásárlást tervez vagy még a tájékozódás elején tart, esetleg több céget látogatna meg és általunk nem forgalmazott márkákat is kipróbálna vagy később tervezi a vásárlást úgy halassza el a demó iránti igényét vagy rendelje meg a terméket online...ez most közös érdekünk! 


 • Kérjük Önt, hogy az esetleges személyes találkozó esetén nézze el nekünk, hogy nem fogunk kezet Önnel és tartjuk a lehető legnagyobb távolságot...Ezt nem csak a mi, hanem az Ön egészsége érdekében is tesszük, kérjük Önt, hogy Ön is tegyen így! Amennyiben van rá mód, kérjük átutalással vagy bankkártyával fizessen. 

 • Feltétlen kérjen telefonos, emailes segítséget szakembereinktől és vásároljon online kiszállítással! Szakembereink nagy tapasztalattal segítenek, így minden vásárlás előtt érdeklődjön, kérjen tanácsot, így biztosabb döntést tud hozni és minimalizálhatjuk a rossz döntések okozta problémákat, csalódásokat (és egyben a mindenki számára kellemetlen 14 napos elállás gyakorlását!)
  Mindazonáltal a jelenlegi helyzetben úgy gondoljuk, hogy éljen (de ne vissza éljen) a 14 napos elállási, vásárlási jogával és inkább otthon hallgassa meg a terméket...melyet előzzön meg egy előzetes telefonos konzultáció!

 • Kérjük Önt, hogy az online megvásárolt termékeket, azok csomagolásait rendkívül körültekintően és sérülés nélkül bontsák ki, kezeljék, hogy az esetleges elállás esetén a készülék tovább értékesíthető legyen olyan állapotban, ahogy Ön is elvárná és számunkra se okozzon nagyobb anyagi veszteséget!
    
 • Minden beérkezett megrendelés (webes, email) feldolgozásra kerül és egyben kérjük Önt, hogy Ön és a családja, valamint a személyi állományunk érdekében lehetőség szerint online vásároljon cégünknél.
  Az online vásárlások szállítási költségét 1000.-Ft-os egységárra csökkentjük a 20 000.-Ft alatti rendelések esetén. Ezen érték felett a szállítás díjtalan*! (*néhány kivételt képző termék előfordulhat!)

 • Tisztában vagyunk vele, hogy az online tanácsadás nem helyettesíti a meghallgatást de jelen helyzetben az emberi élet többet ér, mint a hobby!

  Kérjük, hogy személyes látogatásuk előtt győződjenek meg róla, hogy egészségi állapotuk rendben van, fertőző betegség tüneteivel nem rendelkeznek és csak egészségesen látogassanak meg minket! Amennyiben a legkisebb eshetőség is felmerül ezzel szemben, akkor kérjük, hogy tekintsenek el a személyes találkozótól!

 • Köszönjük, hogy Ön is felelősségteljesen gondolkodik! Vigyázzunk egymás egészségére, állítsuk meg közösen a járvány elterjedését! 

Köszönjük felelősségteljes együttműködését!

Reméjük hamarosan újra ideális körülmények között találkozhatunk és beszélgethetünk a közös hobbink rejtelmeiről!

Jó egészséget és kitartást kívánva! 

Stream Audio Kft. 

argep.hu