Audiovector QR-Wall falra szerelhető audiophile hangsugárzó


Audiovector QR-Wall falra szerelhető audiophile hangsugárzó

Audiovector QRWall - falra szerelhető front/háttér audiophile hangfal

The gold leaf air motion tweeter. A hangszóró frontlemeze egyetlen darab Aerospace Grade Aluminiumból van megmunkálva. Precíziós megmunkálás, üvegfúvás, csiszolás, majd eloxálás gyönyörű volfrám titánszürke színben. Rózsaarany bevonatú diszperziós hálóval rendelkezik, amely S-Stop szűrőként működik.

S-stop szűrő. A professzionális felvételkészítő stúdiókban, a mikrofonok előtt használt POP-szűrők ihlették. A magassugárzó membránja előtt lévő diszperziós háló, amely vezéreli a zöngés magashangokat, csillapítja a szélzajt. A zene még soha nem szólt részletesebben a kategória hangszróriból, mégis édesen, kellemesen, ezt csak hallgtni kell!

Kettős mágnessel készített közép/mély hangszóró. Ez az új Audiovector egység tökéletes energiasugárzóként képes működni a keresztváltóval kijelölt frekvenciasáv több oktávjában anélkül, hogy az alumínium/gyémánt membránról torz hangzás válna le. Ez azt jelenti, hogy a zene meleg tónusú, pontos és részletes, ugyanakkor dinamikus.

Új membrántechnológia. Az eddig megjelent magasabb árkategóriájú hangsugárzók (SR-és az R-sorozat) hangszóróinak könnyű és kellően merev membránjaival kapcsolatos tapasztalatok alapján kifejlesztett új szendvicsmembrán, amely egyesíti az Aero Space Grade Aluminium szilárdságát a lágyabb anyagok kiváló belső csillapító tulajdonságával. Az eredmény egy három-rétegű szendvics-szerkezet, amelynek nincs saját rezonanciája és a lehető legalacsonyabb a torzítása.

Audiovector QR1 jellemzése

A világon talán legjobb megoldás a surround hangrendszerek háttérsugárzójára. A QR Wall egy csinos, kompakt fali hangszóró, amely sokcsatornás, térhatású hangrendszerben kiválóan egészíti ki a front- és az oldalsó vagy a hátsó hangsugárzókat. Alkalmazható még sztereó hangszóró-párként kis helyiségekben. A beszerelt elektronika átkapcsolható „közvetlen-mód” és „diffúz-mód” között, ami QR Wall fali audiofil hangsugárzót kategóriáján belül a lehető legsokoldalúbb kompakt megoldássá teszi.

A GOLD LEAF AIR MOTION TWEETER magas hangszóró felületi lemezét egyetlen darab Aerospace minőségű alumíniumból készítik. A többnyire kézműves munkával készülő munkafolyamatok, precíziós megmunkálás, üvegfúvás, csiszolás, majd eloxálás gyönyörű volfrám titánszürke színben, rózsaarany bevonatú diszperziós háló, mind a kiváló hangzás érdekében kerülnek végrehajtásra.

PURE PISTON DUAL MAGNET meddle/BASS DRIVER. Ez az új Audiovector hangszóró-egység tökéletes és fáradhatatlan energia-átadóként képes működni a frekvenciasáv több oktávjában anélkül, hogy bármilyen torzítást okozna. Az alumínium és gyémánt membrános egységek zenéje meleg tónusú, pontos és részletes, ugyanakkor dinamikus és muzikális hangzású.

Az Audiovector mesterei csak gondosan kiválasztott valódi fa furnérokat használnak. Az lapfelületek: fehér selyem, sötét dió, fekete zongora. A termék szövetből készült védő-grillt tartalmaz.

 • Frekvencia menet:  55 – 45 kHz
 • Magassugárzó felső határfrekvenciája:  105 kHz
 • Magassugárzó rendszer:  Gold Leaf AMT 2 - S-stop rendszerrel 
 • Méyl-Közép hangszóró:  135mm 
 • Hangolás módja:  Q-port front bass reflex
 • Rendszer / váltási frekvencia:  2 utas / 3 kHz DFF
 • Érzékenység, 2.83V, 1 m  86 dB
 • Zenei terhelhetőség:  150 W
 • Impedancia:  4 Ohms (nagyon könnyen hajtható)
 • Méretek (cm):  308 x 190 x 95mm
 • Súly:  4 kg / db
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
argep.hu