Goldring 2200 MM (MI) hangszedő

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Zoli
2019.09.11
 - 15:23
Olyan dimenzióba helyezte az analóg zenehallgatást, hogy egyre ritkábban folyamodok a CD-hez. A gond ott kezdődik, hogy a hangszedő maximális tudását nem képes kiszolgálni a phono előerősítő. A következő beruházás valószínűleg egy komolyabb phono lesz. Akinek nincs több százezer forintja hangszedőre, annak remek választás lehet.
Gábor
2019.09.11
 - 15:22
Tegnap óta van a birtokomban ez a hangszedő (egy 2M Silver-t cserélt le, mert azt véletlenül eltörtem). nagyon meg vagyok elégedve a hangjával, érezhetően jobb a Silver-nél, minden téren magasabb színvonalat képvisel. Kiemelném az eladó (Miklós) nagyon profi hozzáállását, és ezúton is köszönöm neki a soron kívüli gyors kiszolgálást.
Bitmazsi
2019.09.11
 - 15:22
Nemrég vésároltram Stream audio szakértői javaslatára egy Denon DL80MC hangszedő helyett Denon DP-47F profi lemezjátszómba (1985-ös!) Goldring 2200 MI hangszedőt. Sosem volt se Goldring márkához eddig (Ortofon, Denon, AT volt) se pedig MI típushoz szerencsém. A vásárlás óta bejáraródott Vincent Phono700 előerősítővel és a Denonom könnyű hangkarjával remekül muzsikál együtt ez a párosítás. Nagyon örülök, hogy erre esett a választásom, mert ez a Goldrung ár/érték arányban messze veri a többit, egyesíti számomra (fülemnek) az MC és MM előnyeit, remek kiegyensúlyozott hangú hangszedő. Bátran ajánlom minden zenei stílushoz, de mint minden hangszedő ez se biztos, hogy minden rendszerrel ilyen jól harmonizál, így vásárlás előtt a szakértő tanácsát érdemes kikérni éls megfogadni!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: