Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Zolee
2019.09.11
 - 15:41
"1 évvel ezelőtt nézegettem a Quadral egyik ettől kisebb szettjét amit eldöntöttem hogy megveszem. Felhívtam őket Ákos vette fel a telefont, beszéltünk a szettről majd mondta hogy van egy akciós szettjük érdekel e?
Ő volt az Ascent 80 LE!
Árban jóval drágább volt így töprengtem majd gondoltam legyen.
2 nappal később egy meghallgatás után nem volt kérdés melyiket válasszam.
Azóta bejáródott filmen audiofil zenén és!
Elképesztő hangja van!
A dipól hátterek elképesztő háttér atmoszférát tudnak adni legyen az koncert,vagy akár filmen. A center kristálytiszta párbeszédet, amely kellően szellős magas, közép, és mély hangot tud,a frontok rendkívül élethű hangot képesek visszaadni tökéletes összhangban a center és hátterekkel.
Nálam Yamaha RXV 3900 hajtja őket egy 0ppo UDP 203 van eléjük kötve mely brilliáns képet és hangot tud átadni,a mélyeket 2 Dinavoyce Thunder kelti életre.
Az audiofil zenét gyönyörű élethűséggel adja vissza szinte úgy érzi az ember hogy előtte játszanak, igazi élmény hallgatni csak ámulok előtte hogy mire képes ez a hangsugárzó
Filmen pedig olyan hangra képes, bár sokszor hallottam mindig képes meglepetést okozni, napokig a hatása alatt vagyok. Ahogy korábban írtam hallottam méregdrága high end szettet is szólni, de merem állítani sokszor olyan érzésem van hogy egy High End rendszert hallok!
A jövőben pedig bővítem a rendszert egy Audia Flight three 3s remélem jól írtam, bővíteni!
Erről Ákossal már beszéltünk és össze is hasonlítottuk a 3900, es egy Vincent Audio val.
Addig is köszönöm Ákosnak és Miklósnak hogy ezt a szettet ajánlották! "
Viktor
2019.09.11
 - 15:41
Több mint egy hónapja vásároltam, zenére, mozira egyaránt kiváló. Zenén audiophil anyaggal járatom be, főként rock, de minden mást is hallgatok és napról napra részletezőbben szól. Aki ebben a szettben gondolkodik, nem fog csalódni, mindenre tökéletes.
Takács
2019.09.11
 - 15:40
Argentumért mentem és Ascenttel jöttem!! Ennél jobb kritika nem lehet! :-D Viccet félre téve, ez idáig a legjobb hangfal szettem életem során és szerintem ezzel fognak eltemetni!! Imádom a hangját, a zeneiségét, azt hogy a legapróbb részletet is felfedi a zenében és a filmeken. Jelen esetben egy Marantz SR 7011-sel használom! Szerelmes vagyok azt hiszem!! :-D
Vélemény írása a termékről
Értékelés: