Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Balázs
2019.09.12
 - 13:22
Végig jártam a bemutatótermeket, végig hallgattam az összes ilyesmi árú hangfalat de ez tetszett a legjobban és az ára is nagyon kedvező volt az akcióban. Most erősítőre gyűjtök :)
Endre
2019.09.12
 - 13:22
Szép letisztult külső és eszméletlen hang. Nem olcsó, de akinek belefér az nagyon jól jár vele!
K.Zsolt
2019.09.12
 - 13:21
"Kicsomagolás után beállítottama helyére , majd összekötöttem az Audia Flight Three S erősítővel , a csomag megérkezése után vártam pár órát , majd mezei kábelekkel (ideiglenesen) betettem az első albumot:bejáratlanul úgy szólalt meg Handel Water Music albuma , hogy percekig a könnyeimmel küszködtem!
Majd az első sokk után egyre ""sűrűbb"" zenék jöttek , először AC/DC - Back in black albuma majd a Metallica - Ride the lightning-ja is úgy szólt , ahogy az a nagy könyvben meg van írva!Később finomabb zenéken teszteltem , Peter Gabriel , Yes , Genesis , Lee Ritenour , Pat Metheny stb. , ha a felvétel minősége jó , Lp-n , vagy ha az erősítőt HiDiamond usb kábelen összekötve az audio pc-vel nagy felbontású zenével hallgatom , a rendszer minden alkalommal könnyeket csal a szemembe...Köszönöm a Streamaudio csapatnak!"
Vélemény írása a termékről
Értékelés: