Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Sanya
2019.09.05
 - 14:55
Régóta olvasgattam a témában, miszerint a házimozi erősítők hangját egy jó végfokkal nem csak sztereó zenén de mozin is nagyon fel lehet húzni egy következő szintre. Kértem egy meghallgatást és ott el is dölt. Kell egy ilyen. Otthon egy 6500-as Denon erősítőm és KEF hangfalaim vannak de olyat dobozz a rendszeren mintha egy kategóriát cseréltem volna a hangfalakból. Végre kisebb hangerőn is megjött a testesebb, teresebb hang, nagyobb hangerőn meg nem fullad el a kakaó és nem kezd el visítani a hangfal. Zenén pedig most szárnyal igazán a KEF. Végre van balansza, nem húz semerre és oldal irányban is megjött a tere. Piszok jó kis végfok és a műszerek is nagyon "csinosak" :)
Geri
2019.09.05
 - 14:54
"Egy Denon AVR-X4200-as erősítő front kimenetére lett kötve, hogy sztereóban és mozin is nagyobb erő és tartalék legyen a frontokon. Az eredmény megdöbbentő...energia, energia, energia...és nem fogy el, mint a Denon...(pedig papíron az erősebb :) )
Sztereón is hozz a papírformát, megnyílt a tér, szélesebb és tagoltabb a színpad...és bődületes a jelenlétérzet! Nagyon érdemes kipróbálni! "
Vélemény írása a termékről
Értékelés: