Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Gábor
2023.02.21
 - 01:08
Nagyon tetszik az Advance A10 hangja. Kiegészítőnek vettem a házimozi erősítő mellé, hogy zenét is tudják hallgatni mellette. Tényleg minőségi ugrás a hangja. A mélynyomót meglepően kezeli. Nagyon tetszik ahogy bánik a mély hangok megjelenítésével. Kellemesen hallgatható karaktere van. A tökéletesen rossz nappali környezetben is tud kellemes atmoszférát teremteni. Olyan elemnek vettem amit idővel lehet fejleszteni a lánc további elemeinek javításàval.
rácz lászló
2022.03.04
 - 13:04
Most hogy már három hónapja használom csak jókat tudok róla mondani.Bármit kötök rá mindennel jól muzsikál.Ahol kel lágy ahol keménykedni kel ott kő kemény.A szufla szinte végtelen.Egyetlen amit nem tudok megszokni a melegedés.Ezért a tetejére tettem egy nagy hűtőt. Így már tökéletes.Mindenkinek ajánlom,aki befektet ennyit a zene érdekében.
András
2021.01.30
 - 09:22
Rendkívül jó mindenes és a hangja is kellemes, analógos, nem sértő...hosszú távon is kényeztető, szerethető karakter. A rengeteg bemenet miatt, a hibridsége miatt és mert nem a szokványos kommersz denonmarantz hangja van...válaszottam ezt és nem bántam meg.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: