AUDIOLAB

Audiolab8000a

Az 1980-as évek elején Philip Swift és Derek Scotland által alapított Audiolab márka a most már világszerte elismert 8000A-val - egy integrált sztereó erősítővel kezdődött, amely a korabeli olcsó modellek klasszikus készüléke lett.A következő években a 8000A a valaha gyártott egyik legsikeresebb brit erősítővé nőtte ki magát, és egy sor elektronika csatlakozott hozzá, beleértve a CD-lejátszókat, az elő-/végerősítőket és az FM-tunert. A márka 1997-ben gazdát cserélt, és a nevét TAG McLaren Audio-ra változtatta; és ez így volt 2004-ig, amikor az audiolab az International Audio Group részévé vált, és visszatért eredeti nevéhez.
2010-ben az audiolab megkezdte legújabb, teljes szélességű, 8200-as sorozatú készülékeinek bevezetését, amelyek a vállalat eredeti szellemiségét, az egyszerű, jól felépített ergonómiát és a kifinomult, átlátszó hangzást innovatív, teljesítményvezérelt tervezési koncepciókkal ötvözik.
2011-ben az M-DAC megjelenése egy új, kompakt sorozatot jelentett be, a LAB sorozatot, amelyet tovább bővített a Q-DAC és az M-PWR. A 8200-as sorozat és a LAB sorozat megjelenése óta az Audiolab több jelentős díjat nyert el az Egyesült Királyság hi-fi magazinjaiban, mint bármely más, nagy teljesítményű audioelektronika márka.
2015-ben megjelenik az Audiolab vadonatúj 8300-as sorozata. A világhírű hangtervező, Jan Ertner az audiolaboratóriummal ápolt hosszú munkakapcsolattal a 8300-as sorozat tervezését és még sok mást irányított…

Jan Ertner,
Audiolab elektronika vezető mérnöke
„Több mint 25 éve tervezek audiotermékeket, és még mindig izgatott vagyok, hogy új termékeket hozzak piacra. A zenehallgatás öröme hajt, és az a tudat, hogy ügyfeleink a lehető legjobban élvezhetik majd az időtöltést a készülékeinkkel, nagyon megnyugtató. Hiszek minden termékben, amit megtervezek, mert addig nem hagyom abba a munkát, amíg azt nem mondom, hogy „akarok egyet”, ez az a pillanat, amikor tudom, hogy jó úton járok.”
2018-ban megjelent a 6000-es sorozat. A 6000A volt az első a sorozatban, amely számos jelentős díjat kapott az Egyesült Királyság hi-fi magazinjaitól és online médiumoktól, ezzel beállítva a 6000CDT és a 6000N Play elnökségét.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: