Házimozi erősítő

Prémium kategóriás házimozi erősítők

Az otthoni mozizás talán az egyik legkedveltebb családi elfoglaltság manapság, és a házimozi rendszerek fejlődése is sok új érdeklődőt vonz. A tökéletes többcsatornás hang elérésében kulcsszerepet játszik a házimozi erősítő, mellyel a mozikat idéző körülmények között élvezheti kedvenc alkotásait. Cégünk elsősorban a prémium házimozi márkák közül az ANTHEM készülékeinek forgalmazásával foglalkozik. 
Ahhoz, hogy egy A/V erősítő a maximális házimozi és integrációs élményt kínálja, az elérhető legnagyobb teljesítményt és fejlett műszaki jellemzőket kell biztosítania. Szolgáltatásai tekintetében egy szórakoztatóelektronikai agyközpont. Tartalmaz egy webes felhasználói felületet, amely sokkal könnyebbé teszi a beállításokat, valamint segítséget nyújt az AV-vevő és a forráseszközök közötti kábelcsatlakozásokban. Az illusztrációk és a tényleges A/V-erősítő ábrái segítenek megérteni, hogyan kell csatlakoztatni az eszközöket a sokkal gyorsabb rendszerbeállítás érdekében. A program iOS és Android táblagépekhez van tervezve. Egy korszerű, magas kép- és hangzásminőségű A/V-erősítő teljes mértékben támogatja a legújabb HDMI® szabványokat. A 4K videó 60 képkocka/másodperc sebességű átvitelének köszönhetően teljes mértékben élvezhető a 4K nagyfelbontású videó minőségét. A nagy dinamikatartományt biztosító rész-mintavételezés @4K60 (18,2 Gbps) szinte „kézzelfoghatóan” jó képminőséget biztosít. Ezenkívül megfelel a HDCP2.2 szerzői jogi védelmi szabványnak a 4K videó átvitelhez. A HDMI 2.0b HDCP 2.2 kompatibilitás, a hardver, később a HDMI 2.1 (8K) változatra frissíthető.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Készülékeink kezelik a Dolby Surround, DTS Neurális:X és DTS Virtuális:X hanghatásokat. A mikrofonnal és precíz beállítási lehetőséggel automatikusan végezhetjük el a hangolást házimozi-szobánk akusztikájához, így jobb eredményeket biztosít bármilyen hallgatási környezetben. A legnépszerűbb Streaming AirPlay2, Google Chromecast (Audio), Bluetooth v4.2, valamint Spotify Connect szolgáltatásokat kínálja. Hihetetlen basszust generál, ideális az erősítő és a hangsugárzók kombinálására a maximális teljesítmény érdekében. A rendszernek fejlett negatív impedancia visszacsatoló képessége közömbösíti a hangszórókból érkező negatív impedancia generálást.

Szeretné nappaliját igazi moziteremmé átalakítani? Professzionális tippjeink a házimozi-erősítőkről segítenek gyorsan elvégezni a munkát. Készítse elő a pattogatott kukoricát, és foglaljon kényelmes helyet a kanapén. Pszt... mindjárt kezdődik a film!