STS RECORDS

Kérem, engedje meg, hogy bemutatkozzam. Fritz de With vagyok, az STS Digital alapítója, műszaki igazgatója és vezérigazgatója. Egyszerre vagyok audiofil és egy hangrögzítő mérnök is, a hangrögzítő mérnök koromból a hetvenes évektől napjainkig gyűjtött tudással és tapasztalattal. Felelős vagyok az A&R-ért és a minőség-ellenőrzés minden lépéséért…. Az összes felvételt a saját egyedi MW kódolási eljárásom segítségével készítem. A végső masteringen együttműködöm kollégámmal, Arjan Rietvinkkel az Arjan Rietvink Online Masteringtől.

Az STS-felvételen a következőket találja:
1. Az a meleg hang, amellyel minden akusztikus hangszer rendelkezik, és amelyet más mérnökök gyakran nem tudnak rögzíteni.
2. A zenészek akusztikus elhelyezése és azonosítása a felvételi térben.
3. Felvétel fázistisztasága. Mind az elektromos fázist (megfelelő kábel- és optikai csatlakozások), mind az akusztikus fázist a mikrofonok megfelelő elhelyezésével kell elérni.
4. Szimmetria a felvételen; Mindig úgy helyezze el a mikrofonokat, hogy a jelek egyenlő elosztását érje el a bal és a jobb csatornában, és kerülje a monó támogató mikrofonok használatát a bal és jobb szélső csatornán.
5. Átlátszóság és tisztaság a felvételen. Kerüljük a túl éles felvételek készítését, ehelyett törekszünk a lágyságra és a tisztaságra, melyben a 3 dimenziós felvételi tér hallható.

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Az audio rajongók a világ minden tájáról a tökéletes és megbízható felvételeket keresik. Aki szereti a zenét, az szereti átélni az érzések kifejezését, és ehhez a legjobb lehetőséget keresi. Sajnos ritkán adatik meg, hogy a hangszerek hangját kiváló akusztikus környezetben vegyék fel, ahol tisztán szólalnak meg. Sajnos a legtöbb CD-t és LP-t rosszul rögzítik. A mikrofonokat gyakran túl közel helyezik el a hangszerekhez, ami durva hangzást és a hangulat hiányát okozza. E problémák megoldására szakosodott az STS Digital. Szlogenjük: „Tartalom és filozófia a lemezen” ami mögött hihetetlen minőségű munka áll. „Incredible music & recordings” Az STS Digital Recording Studio több mint húsz évvel ezelőtt kezdte pályafutását, azzal a céllal, hogy már az audio-rendszerünk legelején, a tökéletes felvételek viszonyítási alapot nyújtsanak, a High-End készülékkomponensek megítéléséhez. Ez teljesen más felfogás a „tucat”-stúdiók ellenében. Az eltökéltségnek eredménye rövid időn belül meg is látszott. Az eredmény remek sorozatok kiváló felvételeiből áll: Extended Dynamic Experience, Celebrate the Art & Spirit of Music, Siltech Test Demo CD, The Absolute Sound Reference CD, sok LP hanglemez és magnetofon szalag. Minden hangszernek megadva a szükséges teret, lehetővé téve, hogy az eredeti hangzást csodálatos környezetben halljuk, hamar eldőlt, hogy egy koncertterem vagy templom akusztikus terében rögzítsék a zenét, nem pedig egy steril hangzású stúdióban. A felvételi lánc elején a legjobb Schoeps mikrofonokat, a Siltech arany vagy ezüst kábeleit és a Van den Hul rézkábeleit használják. A hibátlan hálózati áram biztosítása érdekében is fejlesztéseket hajtottak végre. A gyártási folyamat minden lépése során ellenőrzik az eredményeket, összehasonlítva a lejátszást az eredeti felvételekkel. A CD-lemezek és vinyl LP-k gyártói általában vonakodnak finanszírozni az ilyen magas színvonalú minőségellenőrzést. Az STS ebben különbözik, mert élvezi a legjobb audio-berendezések gyártóinak pénzügyi támogatását. Nagyon büszkék arra, hogy a világon megrendezére kerülő összes jelentős High-End Show bemutatóit (Guangzhou AV Fair, Shanghai International High-End & Hi-Fi Show, Hong Kong High-End & Audio Visual Show, Norddeutsche Hifitage, High-End München) referencia-felvételekkel látják el. Az STS-nek sikerült a lehető legmesszebbre jutni a High-End audio hangzásának színvonalában. A cég aktuális kínálatában igényes jazz-muzsika, klasszikus zene és több különleges tesztprogram válogatás található, melyekkel egyrészt mindenki letesztelheti, mit tud a rendszere, másrészt valóban kitűnő hanganyagokkal kényeztetheti magát.