STS Records

Kérem, engedje meg, hogy bemutatkozzam. Fritz de With vagyok, az STS Digital alapítója, műszaki igazgatója és vezérigazgatója. Egyszerre vagyok audiofil és egy hangrögzítő mérnök is, a hangrögzítő mérnök koromból a hetvenes évektől napjainkig gyűjtött tudással és tapasztalattal. Felelős vagyok az A&R-ért és a minőség-ellenőrzés minden lépéséért…. Az összes felvételt a saját egyedi MW kódolási eljárásom segítségével készítem. A végső masteringen együttműködöm kollégámmal, Arjan Rietvinkkel az Arjan Rietvink Online Masteringtől.

Az STS-felvételen a következőket találja:
1. Az a meleg hang, amellyel minden akusztikus hangszer rendelkezik, és amelyet más mérnökök gyakran nem tudnak rögzíteni.
2. A zenészek akusztikus elhelyezése és azonosítása a felvételi térben.
3. Felvétel fázistisztasága. Mind az elektromos fázist (megfelelő kábel- és optikai csatlakozások), mind az akusztikus fázist a mikrofonok megfelelő elhelyezésével kell elérni.
4. Szimmetria a felvételen; Mindig úgy helyezze el a mikrofonokat, hogy a jelek egyenlő elosztását érje el a bal és a jobb csatornában, és kerülje a monó támogató mikrofonok használatát a bal és jobb szélső csatornán.
5. Átlátszóság és tisztaság a felvételen. Kerüljük a túl éles felvételek készítését, ehelyett törekszünk a lágyságra és a tisztaságra, melyben a 3 dimenziós felvételi tér hallható.

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend: