OCTAVE AUDIO


Andreas Hofmann az OCTAVE Audio tulajdonosa és vezető tervezője elektrotechnikus családban nőtt fel, mondhatni „elektromos árammal az ereiben” született. A háttér a német ipar, és Andreas Hofmann édesapjának szakmai múltja, arra késztette az ifjút, hogy tovább vigye a család elektronikai vállalkozását és erősítőket fejlesszen. Így jutott el 1977-ben a teljesen elektroncsöves erősítők világába, majd díjat nyer 1987-ben a HP 500 típusjelű előerősítőjével, egészen odáig, míg az 1997 évtől egy modellje, a V50 integrál erősítő, legendává válik.
Mi különbözteti meg az OCTAVE termékeit más gyártók készülékeitől? Az a meggyőződés, hogy az igazi zeneiség nagy hangzáshűséggel csak csövekkel valósítható meg. Bizonyosan. De, nem ez az egyetlen tényező. A siker titka az OCTAVE által kifejlesztett hibrid technológiában rejlik. Ez alatt a hagyományos elektroncsöves erősítőtechnika és az innovatív félvezető áramkörök optimális szintézisét értjük. A csövek biztosítják erősítők figyelemre méltó hangzás-teljesítményét, míg az innovatív tranzisztoros áramkörök fontos szerepet játszanak abban, hogy a csövek teljes mértékben kihasználják audiofil potenciáljukat.
Az OCTAVE már több mint 30 éve olyan kiváló minőségű csöves erősítőket épít, amelyek stabil teljesítményt és megbízhatóságot kínálnak, a legfinomabb tranzisztoros berendezésekhez hasonlóan. Modelljeik, a felhasznált alapanyagok és a szerelés minőségén kívül, a jól átgondolt elektronikus felügyeleti és védelmi rendszereknek köszönhetik kiemelkedő tartósságukat. A lágyindítás (soft-start) technológiája, a vezérelt „teljesítmény-szintemelés”, a pontos stabilizálás és az intelligens védelmi áramkörök garantálják a termék felülmúlhatatlan megbízhatóságát. Az OCTAVE modelleket úgy tervezték, hogy a rendíthetetlen hangminőség mellett hosszú élettartamot biztosítsanak.
Minden OCTAVE erősítő konstrukciója a kiváló minőségű alkatrészeken alapszik. A bemeneti csatlakozóktól a kimeneti transzformátorokig minden alapegységet az OCTAVE fejlesztett és gyárt. Minden modellt gondosan, kézzel készítenek a cég központjában, a németországi Karlsbad Baden faluban. Mielőtt bármilyen termék elhagyná létesítményt, először szigorú minőségellenőrzési és 48 órás tartóssági tesztet kell teljesítenie.
Az OCTAVE modellfilozófiája a termékeik folyamatos fejlesztésén és finomításán alapul. A hifi-sajtó számos csoportteszt-győzelmét és díját erőfeszítéseik igazolásának tekintik, de ösztönzésként szolgálnak arra is, hogy ezt az utat még tovább folytassák. A zene iránti szenvedély abszolút elkötelezettséggel a tökéletesség iránt. Egy OCTAVE erősítővel a zene szerelmeseinek évtizedekig képesnek kell lenniük a lemezeik és a CD-k hallgatására - a lehető legmagasabb teljesítményszint mellett.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: