Bemutatkozás

 

Stream Audio Szoba 0A Stream Audio Kft a 2000-es évek óta vezető, stabil és megbízható, továbbá dinamikusan fejlődő szereplője a magyar hifi, házimozi, high-end termékeket kínáló vállalkozásoknak. Mi nem csak katalógusból ismerjük a készülékek tudását, hanem kéz közelből, gyakorlatias tapasztalatok útján tudunk objektív véleményt alkotni és egyben segítséget nyújtani a hozzánk bizalommal forduló ügyfeleink számára. A több mint 20 éves szakmai múlt rengeteg tapasztalatot és előnyt jelent, hiszen számos esetben azonnali válaszokkal segítjük az érdeklődőket a felmerülő műszaki vagy akusztikai problémák megoldásaiban. 

Mivel hisszük, hogy az általunk forgalmazott műszaki berendezéseket (hangfalakat, erősítőket és egyéb termékeket) nem lehet vakon, ismerősök, barátok tanácsai alapján megvásárolni, így bemutatótermeinkben nyugodt körülmények között, egyeztetett időpontban lehetőséget biztosítunk mindenki számára, az általa szimpatikus termékek kipróbálására. Az időpontra látogató ügyfeleink rengeteg tanácsot, segítséget kapnak a választás folyamán, miközben a lehetőségeikhez mérten próbálunk ár/érték arányban a legjobb berendezéseket ajánlani számukra.

Bemutatótermeinkben nincsenek instant megoldások. Ugyan számtalan készülék sorakozik üzletünk polcain, de mindig az érdeklődő igényeinek megfelelően állítjuk össze a meghallgatni kívánt rendszereket, hogy a kapott végeredmény ne csak nálunk, hanem az Ö saját otthoni környezetében is reprodukálható legyen. 

Ennek ellenére természetesen a minimális akusztikai és fizikai környezetet otthon is biztosítani kell, így csak akkor hozhatják az adott rendszerek a színvonaluk javát, ha nem csak komponensekben hanem komplett rendszerben gondolkodva tervezünk. 

Stream Audio szoba 1

Ez azt jelenti, hogy a felhasznált kábelekre állványzatokra, valamint a szobában történő elhelyezésre legalább annyi figyelmet kell fordítani, mint az egyes készülékek párosítására. Természetesen ebben nagy segítségére tudunk lenni a hozzánk forduló érdeklődők számára, így amennyiben ránk bízza a rendszer összeállítását, úgy garantáljuk, hogy hosszú időre elégedett és boldog ügyfelünk lesz.   

Jelenlegi kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy az alsó közép kategóriás termékek között is tudjunk ajánlani megfelelő berendezéseket, de a felső kategóriában vagy a prémium high-end készülékek terén is legyenek elérhető, meghallgatható készülékek azok számára, akik speciális igényekkel, komoly elvárásokkal érkeznek hozzánk. Nem forgalmazunk minden márkát és nem is vágyunk a "legtöbb terméket forgalmazó vagy a legolcsóbb" üzlet címére. 

Mi elsősorban megoldásokat és jó hangot kínálunk és nem kedvezményt értékesítünk. Természetesen a nagyobb volumenű vásárlások esetén mi is rugalmasabbak vagyunk, de nálunk a "számla nélkül közel féláron" opció nem működik! 
A portfólióban megtalálható márkákat gyártási minőségük, ár/érték arányuk, szolgáltatásaik, hangminőségük, garanciális háttér támogatásuk alapján válogatjuk össze és teljes mellszélességgel képviseljük azokat. 

Az általunk nem forgalmazott márkákat ugyan jól ismerjük és bár ezek között is található több kiváló termék, de úgy gondoljuk, hogy a kínálatunk képes lefedni a felmerülő igények legjavát, és sok esetben még ebből a kínálatból is nehéz a választás. 

Gyakran megesik, hogy akár drágább elképzelésekről beszéljük le az érdeklődő ügyfeleinket, hiszen sok esetben a kevesebb néha több elve alapján a nem megfelelő környezet nem indokolja a vásárlást, vagy nem teszi lehetővé a komolyabb berendezések tudásának kiteljesedését.

Stream Audio Szoba 3Összefoglalva, hogy miért válasszon minket hifi, házimozi berendezésének vásárlása során?

- mert értünk ahhoz, amit csinálunk...hobbink, szakmánk és szenvedélyünk a foglalkozásunk
- mert több mint 20 év gyakorlati tapasztalata, rendszer tervezése, szerelési rutinja áll mögöttünk

- mert kezeskedünk a forgalmazott márkáink és a szaktanácsaink minősége és hitelessége kapcsán
- mert a közép felső kategóriától az ultra high-end minőségig mindenre van ajánlatunk
- mert bemutatótermeinkben több száz termék próbálható ki nyugodt környezetben
- mert folyamatosan képezzük magunkat, tájékozottak, jártasok vagyunk a legfrissebb technológiákban
- mert figyelembe vesszük az egyéni igényeket...nem eladunk, hanem megoldásokat kínálunk
- mert kedvező ár/érték arányú készülékekkel, kedvező ajánlatokkal várjuk
- mert számlát és hazai garanciális hátteret is adunk a készülékek mellé
- mert időt és pénzt takarítunk meg Önnek ha ránk bízza magát

 Tiszteljen meg bizalmával, kérjen időpontot és látogasson el hozzánk!

Bemutatótermeink - képekbe sűrítve a teljesség igénye nélkül...

 stream-audiostream-audiostream-audiobemutatóterembemutatóterem2