Kábelek csatlakozók

Minőségi összekötő kábelek gyűjteménye, mert a jó kábel egy önálló komponens. Nélkülük a közepes, vagy magas minőségű készülékek is csak tudásuk egy részére képesek

A hang és kép információáramlás a forrás az erősítő és a hangsugárzó között több tényező bonyolult összefüggésétől lesz kiváló. A kábeleket okosan kell megválasztani és óvatosan kell velük bánni, mert a hanglánc minden összetevőjéhez hasonlóan az audio-kábelek is jelentősen befolyásolják a rendszerösszeállítás által adott hangzásélményt. Az igényesen kialakított, magas hangzásminőségű audio-rendszerek esetében ma már nem kérdés a kábelek szerepe. Jelentőségük egyre nő. Az általunk képviselt gyártók közvetlenül a vezetők és szigetelő anyagok minőségére, mechanikai és elektromos tulajdonságainak fontosságára fordítják  a figyelmet. Az audiofil piacon a minőséget meghatározó gyártók által használt vezetők, szigetelőanyagok és a geometria kulcsfontosságú alkotóelemei drámaian megnövelt kép- és hangélmény biztosítanak. Kategóriák széles választékát kínáljuk az egyszerűbb, de jó minőségű OFC vezetékektől a csúcskategóriás kábelekig, ezek mellett sok kiegészítőt és hasznos alkatrészt találni  kínálatukban.
kabelek-csatlakozok

Egy rangos kábelgyártó soha nem téveszti szem elől azt, ami számít, nevezetesen az audio-rendszer zeneiségét, valamint az apró zenei részletek megjellenítését annak érdekében, hogy így még szórakoztatóbb és informatívabb zenehallgatást tegyen lehetővé. Lehet, hogy az árcédula több zenehallgató pénztárcáját megterheli, de kínálunk olcsóbb, továbbra is osztályelső megoldásokat, amelyek igazolni tudják a ráfordítást és kiválóan képesek hallatni, mibe fektettük azt a pénzt. Egy jó kábel megválasztása és becsatlakoztatása esetén valójában nincs semmi, ami ne tetszene. Márkáink a legjobbak között szerepelnek a világpiacon, partnerek az első rendeszerfrissítéshez. A hangszínpad kellemesen széles és precíz, a zene kiváló dinamikát mutat. A mélyhangok gömbölyűek, izgalmasak, a középhangok áttekinthetők. A magasabb költségvetésű kábelek természetesen mindenben felülmúlják az alapkategória képességeit, segítve a feszes hangzást, amely zavartalan és levegős. A részletszintek ár/érték arányban meglepően jók, és a dinamika kezelésével is rátermettséget mutatnak.