Állványos-háttér hangfalak

Hi-fi, audiophile, high-end háttér/polc/monitor hangsugárzók

Az állványos háttérhangfalak kényelmes és ízléses megoldást jelentenek, melyekkel tökéletes térhatást érhetünk el filmnézés közben. Termékpalettánkon kisebb és nagyobb modellek egyaránt helyet kaptak, így biztosan rábukkan az Ön házimozi szettjéhez illő darabra. Nem tud dönteni? Kérje szakeladóink tanácsát budapesti üzletünkben, ahol számos hangfalat ki is próbálhat!
Amennyi megnevezés annyi kategória, mivel nem lehet egy kalap alá venni ezeket az általában kisebb méretű hangsugárzókat. A polcra helyezhető hangsugárzók megállják helyüket a polcon, de jobban teljesítenek állványon. Az állványra tervezettek általában basszusrefelex kivitelűek, így igénylik a hátsó faltól való eltávolodást, amit egy „jólképzett”, műszakilag helyesen konstruált állvánnyal biztosítani tudunk. A monitorok közeli zenehallgatásra készültek, kb. három méres távolságban futják ki hangzásteljesítményük legjavát. A háttér-sugárzók a házimozi felhasználás speciális igényei szerint tervezettek, többek között falrahelyezhetők, falba építhető kivitelűek. Egy állványos hangsugárzó életre hívása a tökéletes egyensúly megteremtése az optimális audio-teljesítmény és a kivitelezés között. A minőség elérése ebben a kategóriában nemcsak az összes tervezési tapasztalatot és szaktudást igényli, hanem a sok-sok mérőszobában eltöltött órát is.
Fejlesztve a hangszórókat, a kabinetet és a keresztváltót létrejöhet a tökéletes hangzásminőség. Egy zászlóshajó modell, támaszkodva a legmodernebb akusztikai és hangszóró-állvány technológiára, a nagyobb (álló) testvér összes technológiai fejlesztését hordozza.

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

A tervezés és gyártás kulcsszavai a finomítás és a továbbfejlesztés. A hangszórók és keresztváltók biztosította konstrukcióval párhuzamosan a hang elszíneződésének megszüntetéséhez extra hangdoboz szerkezetek jelennek meg. Ilyenek a hangszekrény belsejében alkalmazott többkamrás szerkezet, a merevítések alkalmazása, a rezonanciamentesítés. A kiváló alapanyagok és a tervezési ötletek, a nemkívánt rezgések távoltartásával, biztosítják a hangzáshűséget. Léteznek igazán kiváló konstrukciók, szinte tökéletesre  fejlesztett, különösen hatékony, mély-hangszórók, amelyek jellemzően jó teljesítményt képesek nyújtani, magával ragadóan dinamikus mélyhangzással betöltik a teret. A forradalmi fejlesztésnek köszönhetően az új hangsugárzók hallhatóan tisztább, pontosabb és még valóságosabb hangra képesek. A részletek, amelyek az előd modelleknél eddig csak „sugallatként” voltak jelen, most már tisztán hallhatók.