Hangfal kábelek - szerelve

Hangfal kábel, szerelt, különböző hosszban, méretben, kivitelben és minőségben! A megfelelő kábelek kiválasztásában kérje szakembereink segítségét!

A különböző kivitelben, méretben és minőségben gyárilag szerelt hangsugárzó-kábelek feladata a teljesítmény szállítása kompromisszumok nélkül. Nincs saját karakterük vagy hangjuk, ami önmagában is a torzítás egy formája. A jó hangfalkábel úgy lett kialakítva, hogy „eltűnjön” a rendszerben, teljes átláthatósággal közvetítve a berendezés által kialakított  teljesítménydús jeleket. Végükön a fém banán- és villa csatlakozók ezt a kiváló teljesítményt tobábbítják. Mikor jó egy hangfalkábel? Ha bármely hangszer hangja meglepően „sötét” háttérből, váratlan részletekkel és dinamikai kontraszttal jelenik meg. A gondosan finomított, optimalizált és rendkívül nagy tisztaságú alapanyagok kombinációja jelentősen kiküszöböli a hangzás keménységét és nagymértékben növeli a hangok tisztaságát. Az esetleges árnyékolás, de a speciális szigetelés kiváltképpen, figyelemre méltó módon csillapítja a rádiófrekvenciás zavarjelek behatolását a vezetőbe. A vezetők és a szigetelő anyagok közötti kapcsolat határozza meg a kábel legalapvetőbb elektromos értékeit (kapacitás és induktivitás). Sok gyártó ragaszkodik ahhoz, hogy a cég működésének és marketingének alapja a termék teljesítménye legyen. Egy kábelgyártó innovációs és műszaki hírneve világszerte ismert és elismert. A legújabb tervezési technikák lehetővé teszik kutató- és fejlesztőcsapatok számára, hogy lépést tartsanak a technológiai fejlődéssel, és olyan termékeket szállítsanak, amelyek a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot érik el. A különböző audio-berendezésekkel és hangsugárzókkal történő meghallgatások sikerei megváltoztatják az emberek kábelekről alkotott véleményét. A megszállott figyelem a részletekre, az anyagok és az összeszerelési módszerek kombinációja, amely csak kimerítő tesztelés után került véglegesítésre – olyan kábelt eredményez, amelyet a legszigorúbb bírálók is a legjobbnak minősítenek. Amikor bizonyosságot szerzük már nem „csak egy újabb hangszórókábelnek” tekintetjük a terméket, hanem komoly komponensnek, amely alapvető változást hoz a kábelekkel kapcsolatos gondolkodásban.

Meg kell jegyezni, hogy minden kábel egy „beégési” időszakot igényel, amely alatt az általa szolgáltatott hang tovább javul!

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend: