Otthon kipróbálható termékek

otthoni demo

KÉRJÜK SZÁNJON RÁ NÉHÁNY PERCET ÉS FIGYELMESEN OLVASSA EL A FELTÉTELEKET! 

Bizonyos termékek és termék kategóriák esetében előre meghatározott feltételek mellett lehetőséget biztosítunk az otthoni körülmények közötti kipróbálási lehetőségre. A feltételek és a lehetőség menete az alábbiakban olvasható:

Amennyiben otthoni körülmények között szeretné kipróbálni azokat a termékeket melyeknél ez a termék leírásában megjelenik, mint opció, úgy kérjük telefonon, emailben vagy az alábbi űrlap segítségével jelezze számunkra ezen szándékát.

A termékek otthoni meghallgatására egy szűk, néhány napos lehetőséget tudunk biztosítani, így gondolja át, hogy mi az az Önnek megfelelő időpont amikor biztosan ráér megoldani a termékek logisztikáját és megfelelő nyugodt környezetben ki tudja próbálni azt a megadott időponton belül.

Készülék átvétel: Kedd-Szerda-Csütörtök 10:00-16:30 között

Készülék visszaszállítás: Kedd vagy Csütörtök 10:00-16:30 között

A készülékeket csak személyes átvétel és közös állapot egyeztetés után, saját gyári csomagolásában lehet elvinni, melyről jegyzőkönyvet/szállító levelet készítünk és az esetleges már a készüléken levő sérüléseket, csomagolás hiányosságát vagy annak sérüléseit feltüntetjük.
A termékek teljes vételárát letét ellenében kizárólag készpénzben lehet kiegyenlíteni.

A visszaszállítás után ismét közösen ellenőrizzük a termékek és a csomagolás állapotát. Amennyiben semmilyen károsodás, hiány nem látható, úgy a vételárat visszatérítjük Önnek.

Új sérülés, karcolás, bármilyen esztétikai vagy működésbeli hiba esetén a termék automatikusan kiszámlázásra kerül.
Ez további vita tárgyát nem képezheti, az ügyfél ezt magára nézve, a jegyzőkönyv aláírásával és a letét átadásával együtt kötelezően elfogadja és tudomásul veszi!

Kötbér fizetésre kötelezett az is, aki a megadott időpontot nem tartja és a megbeszéltek ellenére a nála levő demó készüléket időben nem hozza vissza. A kötbér összege a készülék árának 10%-a, mely minden hét csúszással halmozódik.  A készülék átvételének időpontjához képest az 1 hónapot meghaladó csúszás esetében a készüléket a letét értékéből fedezve kiszámlázzuk. 

Abban az esetben, ha a termék elnyeri tetszését, és azt meg szeretné vásárolni úgy az adott készülékből egy új, bontatlan készüléket adunk a hiánytalanul és hibátlanul visszaszállított demó készülék helyett és a letét összegéből számlát kiállítva kerül kifizetésre a termék.
 

Abban az esetben, ha még bizonytalan, vagy egyszerűen csak nem nyeri el tetszését az adott készülék, úgy egy egyszeri „kipróbálási díjat” számolunk fel, melyből a demó készülékeket és az adminisztrációs, csomagolásokkal járó munkánkat „finanszírozzuk”. Ez alól továbbra is kivételt képeznek a kábelek, melyek külön díj nélkül próbálhatók ki! 

Ennek bruttó sávos összege
0-200 000.-Ft között 5000.-Ft bruttó
201 000-350 000.-Ft között 10 000.-Ft bruttó,
351 000.-700 000.-Ft között 15 000.-Ft bruttó
701 000.-ft felett 20 000.-Ft bruttó
melynek alapja a kölcsönvett készülék bruttó fogyasztói (nem akcióval csökkentett) lista ára.

Úgy gondoljuk ez egy jelképes összeg, azzal szemben, amit nyerhet, hiszen Ön a saját környezetében a saját rendszerén meghallgatva tud téves döntésektől mentesen választani.

A demó készülékek meghallgatási igényét előzetes egyeztetés előzi meg, melyben felmérjük a lánc többi tagjának színvonalát, szinergiáját, az ügyfél zene hallatgatási ízlését, igényeit is, hogy kiderítsük, van-e értelme az adott készüléket otthon is meghallgatni. (elnagyolt példa, de nyilván nincs értelme egy fél milliós hangfalat egy 100e.-Ft-os értékű erősítőn megpróbálni, hiszen a hangfal a színvonalának töredékét nyújtja majd.)
Amennyiben esetleg az egyeztetés során úgy ítéljük meg, hogy nem reális a termék meghallgatása az elmondottak alapján, úgy azt saját hatáskörben megtagadhatjuk, hogy az ne okozzon felesleges kiadást és csalódást az ügyfél számára.

A jelenleg elérhető - otthon kipróbálható termékek listája itt található > KÉRJÜK KATTINTSON IDE <

Név
Email cím
Telefonszám
Kérjük írja meg konkrétan melyik terméket szeretné otthon meghallgatni - Link: https://streamaudio.hu/otthon-kiprobalhato
Kérjük írja meg mikor szeretné elvinni az adott terméket. (Kedd-Szerda-Csütörtök)
Az otthoni termék demóval kapcsolatos fenti feltételeket elolvasta, megértette és azokat magárva nézve kötelező érvényűnek tartja.
Igen
-8%
Raktárkészlet:
2 db
Bemutatótermünkben megnézhető és / vagy meghallgatható!
Trigon Audio EXXACT high-end integrált sztereó erősítő
Trigon Audio EXXACT high-end integrált sztereó erősítő
-6%
Raktárkészlet:
1 pár
Bemutatótermünkben megnézhető és / vagy meghallgatható!
PMC Prodigy 5 álló hangfal
PMC Prodigy 5 álló hangfal
850 000 Ft
799 990 Ft
Raktárkészlet:
1 pár
Bemutatótermünkben megnézhető és / vagy meghallgatható!
PMC Prodigy 1 állványos hangfal
PMC Prodigy 1 állványos hangfal
Raktárkészlet:
12 db
Bemutatótermünkben megnézhető és / vagy meghallgatható!
KECES Audio P8 Ultra alacsony zajú lineáris tápegység
KECES Audio P8 Ultra alacsony zajú lineáris tápegység
-45%
Raktárkészlet:
7 pár
Bemutatótermünkben megnézhető és / vagy meghallgatható!
Utolsó darabok!
Audiovector QR3 álló audiophile hangsugárzó
Audiovector QR3 álló audiophile hangsugárzó