DYNAVOX

Jó hifi termékek kedvező áron - ezen az elven született a Dynavox márka, mely immáron 20 éve jelen van a nemzetközi hifi kereskedelemben. A márka 1990-es megalakulása óta folyamatosan bővíti a termékkínálatot és elsősorban a hifi kiegészítők kínálatában próbál kedvező áron minőségi kiegészítőket készíteni. A kasszikus és modern forvatervezés a bevált technológiák és a rendkívül kedvező ár sikeres cégjövőt vetít elő.
Dynavox alkatrészek, tartozékok és kellékek, az audio-kiegészítők tárháza. A Dynavox kutatási és fejlesztési cég gyártási bázisokkal rendelkezik a kaliforniai City of Industry-ban, Tajpej-ben, Tajvan-on és Sanghaj-ban, Kínában. Mint a gyakorlatból tudjuk, nem elég megvásárolni a kiszemelt készüléket azt üzemeltetni is kell. Mivel nem akármit vettünk, magas szinten kell biztosítani a kinyerhető legjobb hangzást. Szerencsére ma már a vásárlóknak nem kell elmagyarázni az összekötő és hangsugárzó kábelek fontosságát. A Dynavox nagyon jó ár/érték arányú kábeleket kínál. RCA és XLR audio-kábelek, digitális kábelek a legfinomabb tiszta réz vezetékeket használják több elektromágneses árnyékolással, az optikai digitális kábelek a legtisztább alapanyagból készülnek, hogy fenntartsák a torzítatlan audio-jel tisztaságát, miközben megakadályozzák a külső interferenciát.


Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

A Dynavox hálózati tápszűrői és elosztói tiszta áramot szolgáltatnak a készülékek részére. A tiszta hálózati árammal történő ellátás mellett rendkívül fontos a kívülről ható és a készülékekben belül keletkező mechanikai rezgések elleni védelem. A célra félgömb alakú szilikos alapú szigetelő lábak, gumi csúszásmentesítő hangssugárzók alá, lemezjátszókhoz öntapadó szigetelő párnák kerültek a választékba. A lemezjátszókhoz, az analóg lemez stabilizálasára többféle leszorító található. A hanglemez és a lemezjátszótű tisztítására tisztító folyadék, tisztító kefe, tűtisztító, digitális tűmérleg, stroboskóp, parafa lemezaláltét szolgál. A több bemenettel rendelkező audio-készülékekhez - mint az erősítők többsége - RCA bemenetére javasolt a rézből készült kemény aranyozással ellátott lezáró sapka.