Törzsvásárlói Program

Stream Audio - Törzsvásárlói program. 

A program fő elemei:

Szinte minden "lezárt” on-line vásárlás során hűségpontokat biztosítunk, mely az ügyfél által regisztrált fiókhoz tartozó Fiók PROFIL/KEDVEZMÉNYEK menüpontban kerül nyilvántartásra. A hűségpontok értéke és kondíciói ezen hirdetményen keresztül kerülnek kihirdetésre azzal a megjegyzéssel, hogy fenntartjuk a jogot a hűségpontok mértékének és kondícióinak tetszőleges, az üzleti érdekeinknek megfelelő megváltoztatására.

A Törzsvásárlói program kondíciói 2024 Január 13.-tól az alábbiak szerint alakulnak:

 • 1 hűségpont = 1Ft
 • Listaárú (nem kedvezményes) termékek esetében: 5%, azaz a bruttó fogyasztói ár öt százaléka értékű hűségpontot írunk jóvá a regisztrált vásárlói fiókkal rendelkező ügyfeleink vásárlói számlájára.
 • Egyes NEM listaárú (kedvezményes) termékek esetén: alap esetben 1%, azaz a bruttó fogyasztói ár egy százaléka értékű hűségpontot írunk jóvá a regisztrált vásárlói fiókkal rendelkező ügyfeleink vásárlói számlájára. FONTOS, hogy nem minden akciós termék esetén alkalmazunk hűségpont rendszert. Azoknál a termékeknél, ahol nem szerepel az "Ezen termék vásárlása után járó pontok: (érték)" felirat, ott a termék vásárlása során hűségpont jóváírás nem történik. 
 • Egyes listaáras termékek, termék csoportok esetén is előfordulhat hűségpont mentes állapot, melyet a weboldal automatikusan kezel. 
 • A hűségpont MINDEN esetben a lezárt vásárláskor kerül jóváírásra.
 • Hűségpont elszámolásra fiók regisztráció nélkül nincs mód, és az közvetlen kedvezményre sem váltható át.
 • A szaküzletünkben vagy telefonon/emailben kapott egyedi áron történő vásárlás során amennyiben azt a webes/online felületen adta le, az alap hűségpontok nem kerülnek elszámolásra.
 • Az online felületen található vásárlás után járó pontok kizárólag csak a regisztrált, weben leadott rendelésekre érvényesek és a következő vásárlások során csökkenthetik a végösszeg bizonyos százalékát. A szaküzletben történő vásárlás során a pontok értékei nem jóváírhatók és nem levonhatók a végösszegből! 
 • A hűségpontok és a számla egyenlege közvetlen készpénzre nem váltható. 
 • Egyenlegének "biztonságban" tartása érdekében belépési kódját ne adja ki másnak. Az egyenlegek "nem várt" változásával kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban fogadni.
 • A Törzsvásárlói programban való részvétel a szabályok tudomásulvételét jelenti.

Lezárt vásárlás definiálása: A webáruházban történt megrendelés után a választott kiszállítási/átvételi/ fizetési módot követően az átvett, kifizetett termékek esetében a rendszerünk lezárja a folyamatot. Ezzel egyidejűleg a vásárláshoz kötődő hűségpont pontértéke (1pont = 1 Ft) automatikusan megjelenik a regisztrált fiókon belül a PROFIL/KEDVEZMÉNYEK menüpontban.
A hűségpont értéke csak ezt követően használható további vásárlások árcsökkentő egyenlegeként a nem akciós termékvásárlás során, a végösszeg maximálisan 10%-át csökkentő értékben.

A hűségpontok mindenkori felhasználhatósága: Alapértelmezetten a jóváírás az ügyfélfiók virtuális hűségpont felületén kerül jóváírásra és halmozódik. Nem kerül automatikusan levonásra a következő vásárlás(ok) alkalmával, csak akkor, ha a vásárlási folyamat során ezt a regisztrált fiók tulajdonosa fel kívánja használni. A fizetési folyamat során ez eldönthető. 

Az első alkalommal történő vásárlásból fakadó hűségpontok összege először a következő on-line vásárlás során használható fel. Minden további vásárlás során jóváírásra kerülő hűségpontok értéke a lezárt vásárlást követő alkalmak során használható fel, az alábbiak szerint:

A lezárt vásárlás(ok)ból fakadó hűségpontok egyenlege általános érvénnyel az új vásárlás bruttó értékének maximum 10% -ig terjedő értékben használható fel listaárú termékek esetében. A szállítási költség a kedvezményalapba beszámolódik.

 • Egyes listaáras termékek, termék csoportok esetén is előfordulhat visszatérítés mentes állapot, melyet a weboldal automatikusan kezel. 

FONTOS!  Elállás esetén a visszaküldött termék megvásárlásakor felhasznált hűségpont egyenleg elvész, illetve az elállással érintett termékre jóváírt pontok is nullázódnak. 

A felhalmozott pontok (jóváírások) kizárólag a bruttó 50000.-Ft feletti kosárérték esetében használható fel, azok teljes értékének maximum 10%-al történő csökkentése érdekében.  

A felhalmozott pontok felhasználhatósági időkorlátja, a jóváírástól számított 180 nap. A 180 napon belül fel nem használt egyenleg elvész, melyért kártérítési igény nem benyújtható! 

A kialakított rendszer célja, hogy a kedvezmények visszaforgatásával és az egyenlegek célzott felhasználásával tudatos vásárlói magatartást és visszatérő, lojális vásárlói kapcsolatot építhessünk ki ügyfeleinkkel hosszú távra. 

Észrevételeit, kérdéseit az info(kukac)streamaudio.hu e-mail címen küldheti el számunkra!