AV-Hifi állványok

Hifi és TV állványok, gyári és egyedi gyártású, belépő és prémium minőségű kivitelben, számtalan formavilággal és színben rendelhető kivitelben

Az állványok nagyban befolyásolják a hangrendszer teljesítményét. A hi-fi- vagy házimozi-elektronikáknak optimális környezetre és elszigeteltségre van szükségük ahhoz, hogy a lehető legtöbbet nyújthassák. Tapasztalataink szerint a legjobb AV-rack többsége jelentős hatással van a berendezések teljesítményére. Az okosan megválasztott tüskék és a csillapító tömítések segítenek a vibráció megszüntetésében, javítva a készülékek összességének zenei teljesítményét. A legtöbb állvány moduláris, így kiválasztható a szükséges polcok száma. Általában lapos csomagolásúak, de könnyen összeszerelhetők. Széles választékunk lehetővé teszi, hogy vásárlóink pontos igényeiknek megfelelően válasszák meg az audio- és A/V-rendszerekhez szükséges állványokat úgy, hogy azok kivitelükben és műszaki tulajdonságaikban tökéletesen illeszkedjenek az otthonukba. Olyan audiovizuális bútorokat forgalmazunk, amelyek akusztikusan is kiválóan teljesítenek és jól illeszkednek a rendelkezésre álló térbe, minőségi anyagokból készült tetszetős bútordarabok. Márkáink az eredeti és legjobban elismert gyártók, fő versenytársainkat magasabb szinten tudjuk megszólítani a piacon.

A Söund Arts márka esetében lehetőség van az állványt egyedi szempontok és méretek figyelembevételével elkészíteni. A Söund Arts termékek magyar gyártású, egyedi készülék állványok, kimagasló minőségben és rezonancia mentes kivitelben készülnek. A kivételes akusztikai teljesítmény és az esztétika együttállása érdekében böngésszen állványaink kínálatában, hogy megtalálja az Ön számára tökéleteset!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: