Elő-erősítők

Audiophile, high-end SZTEREÓ ELŐERŐSÍTŐK

Egy sztereó elő-erősítő önálló audio-komponens, feladata a beérkező jelek kezlése és a végerősítőhöz juttatása. A sztereó elő-erősítő bemeneteket kínál fel a különböző forráskomponensek számára. Szolgáltatásai sokrétűek lehetnek, egy részt a források közötti átváltás, illetve a hangerő és egyes esetekben a hangszín változtatása. A bemenetek, tervezésétől függően, RCA (aszimmetrikus) vagy XLR (szimmetrikus) analóg, bizonyos felszereltség esetén digitális jelutat is fogadnak. Kiegészülhetnek phono elő-erősítő fokozattal, amely a szükséges jelszintre erősíti fel a vinyl lemezjátszó hangszedőjének elektromos jelét és RIAA korrekciót is végez. Nagy a szakadék a minőségi hangzás és az úgynevezett átlagos hangzás között. Az előerősítő egy olyan eszköz, ami nem kedveli a kompromisszumot. Teljesen egyértelmű a különbség elő-erősítő és elő-erősítő közöt! Az elő-erősítők széles választéka lehetőséget nyújt arra, hogy meghatározzuk, milyen előfok a legjobb egy adott helyzetben. Professzionális minőségű, torzítás- és zajmentes előerősítők a tökéletes zenehallgatás támogatásához. Prémiumgyártók szelektált kínálata a lehető legjobb hangminőség érdekében. Termékeinket az elegáns, tiszta hangzás és a legkorszerűbb technológiai felszereltség jellemzi. Tekintse meg különböző márkájú készülékeinket!
sztereo-eloerosito

Nézet:
Sorrend:
Raktárkészlet:
1 db
Bemutatótermünkben megnézhető és / vagy meghallgatható!
Audia Flight FLS1 referencia előerősítő
Audia Flight FLS1 referencia előerősítő
Nézet:
Sorrend:

Egy átlagos minőségű előfok ismérve, hogy erősen hallható (belső) zajt hallunk, ahogyan a jelszintet növeljük. Egy kiváló minőségű eszköznél feltekerve a jelszintet szinte semmi változást nem hallani, nem hogy zajt! Lehet minden hangos, de kristály tiszta. Az előerősítőnek mindenekelőtt tiszta, erőteljes jelet kell továbbítania, amely lehetővé teszi, hogy a végerősítő és a hangsugárzók a legmagasabb szinten működjenek. Ez az, amit mi akarunk!
A digitális/analóg átalakítók (D/A konverterek), a hangfolyam tisztasága, a hangsugárzók és az akusztikus körülmények kritikus pontjai a rendszernek. A profik olyan High-End audio-közegben alkotnak, ahol szignifikánsan hallani a különbséget. Egy forráskészülék szabályozható kimenete nem egyenlő egy elő-erősítő hangzási kvalitásaival. Egy elő-erősítő sokkal jobb hangminőséget fog hozni, mint a jelenlegi forrás-eszköz lecserélése egy komolyabbra. Ez egy olyan pont, ami nagyot dob a hangminőségen, így érdemes vele foglalkozni! Ne üljünk fel akármilyen véleménynek, bízzuk szakemberre a szakmai ismertetést és a hangbemutatót!