MATRIX AUDIO

A Matrix Audio, napjainkban talán legdinamikusabban fejlődő, a streaming technológia területével behatóan foglalkozó vállalat. A Matrix Electronic Technology Co., Ltd. székhelye az ókori történelem egyik fő színtere. Xi’an Északnyugat-Kína legrégebbi városa, a legrégibb prefektúra fővárosa és a négy nagy ókori főváros egyike. Xi’an a Selyemút kiindulási pontja és „otthona” Qin Shi Huang császár Terrakotta Hadseregének. Kína fejlesztés-politikájának egyik részeként Xi’an lett a figyelem, az innováció és a pénzeszközök csoportosításának fő célpontja. Ebben a high-tech környezetben nemcsak klasszikus audio-cégek működnek, de számos új gyártó is aktív. A Matrix Audio audiofilek-ből verbuválódott társaságként különféle költséghatékony audio-terméket gyárt, a kezdetektől fogva nagy jelentőséget tulajdonított a műszaki innovációnak és az audio-termékek folyamatos kutatásának. A márka széles választékban digitális-analóg átalakítókat, erősítőket, streamerek-et és más audio-alkatrészeket fejleszt és gyárt.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Mátrix márkanév egy matematikai fogalomból származik. Mivel a mátrixban a két dimenzió közötti egyensúlyt keressük, a cég szakemberei az audio termékeket hallgatás és látás révén vizsgálják és ezt az összhatást értékelik. A termékek kialakításánál messzemenően figyelembe veszik a „tesztpilóták” véleményét. A termékeknek nemcsak kiváló hang-teljesítménnyel kell rendelkezni, ízléses kialakításuk révén harmonikusan integrálódni kell az otthoni környezetbe. A Matrix Audio audio hardver portfóliójában az első termék 2006-ban a DA-100 D/A konverter volt. A következő években a Matrix fejlesztette a repertoárját. 2018-ban a Matrix bemutatta az Element sorozatot, a gyárból számos DAC/erősítő és hálózati lejátszó került ki. Jelenleg négy különféle termék található a sorozatban. Még egy USB-interfészt is találhatunk, amely fokozza a számítógépes zenehallgatás minőségi élményét. Noha sokan azt gondolják, hogy a digitális területen az egyes egységek hangzása között nincs igazán sok különbség, mégis arra kell rámutatni, hogy próbáljuk ki a különféle beállításokat. Azután jön a meglepetés!
Ha csak egyszerűen kell megfogalmazni, a Matrix Audio készülékek egy nagy-tudású és nagyon jól kezelhető hálózati zenelejátszót tartalmaznak, amelynek DAC-egysége rendkívül változatos digitális bemenetekkel rendelkezik. A választákban találhatunk még nagyon jó teljesítményű erősítővel kombinált, teljes szolgáltatást nyújtó hálózati zenelejátszó készüléket. A rendszerépítők bizonyára értékelni tudják a Matrix Audio Element H USB 3.0 PCIe PC interface könnyű beépíthetőségét, vagy a „külsőleg” alkalmazható Matrix Audio X-SPDIF2 32bit/768Khz DSD512 USB/SPDIF konvertert. Minden komplex rendszer egy könnyen használható applikációt tartalmaz. A Matrix Audio termékei rendkívül sokoldalú készülékek, magas színvonalú digitális médialejátszó rendszerek, némelyik egyszerre vállalja a hálózati meghajtó, a DAC és az erősítő szerepét. Szert teszünk egy mai, modern, teljes értékű, digitális, audio-rendszerre.