RCA kábelek

RCA-RCA összekötő kábelek, különböző hosszban, méretben, kivitelben és minőségben! A megfelelő kábelek kiválasztásában kérje szakembereink segítségét!

A jelvezetés bajnokai. A legjobb megoldás készülékek ideális összeköttetésére. Az RCA név a Radio Corporation of America cégtől származik, amely mára a világon mindenütt ismert és szabványosított kivitelt az 1930-as években bevezette. Az RCA csatlakozót eredetileg audiojelekhez, de az 1980-as évek óta S/PDIF-formátumú digitális hangjelek átvitelére is használják. Az RCA csatlakozás által biztosított (+) „forró” jelvezeték és a jelföldelés aszimmetrikus kapcsolatot valósít meg. Minden jelcsatornához saját csatlakozókábel szükséges, a sztereó audio-alkalmazások fekete és piros, szürke és piros vagy fehér és piros RCA csatlakozókat használnak. Mindhárom esetben a piros a jobboldalt jelöli. A jelforrás és az erősítő közötti analóg információáramlás műszaki tekintetben bonyolult, ezért okosan kell megválasztani. Mint a hanglánc minden összetevője, az audiokábelek is jelentős mértékben befolyásolják az audio-rendszer által szolgáltatott hangzást. Van-e a kábeleknek „iránya”? Van különbség a kábel egyik irányba történő csatlakoztatása és a másik irány között. A különbségek hallhatók, ez főleg egy bizonyos térbeli hatás, amelyet a csatlakozókkal létrehozott érintkezések elektromos különbségei okoznak. Egy másik magyarázat szerint a lehetőség a gyártási folyamat sajátosságaira vezethető vissza. Egyszerűen: a kábelnek nem állandók az elektromos tulajdonságai az egyik végétől a másikig, mert a fém-vezető húzásának iránya befolyásol.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A jelenleg elérhető legjobb audiokábelek egy bizonyos költségkeretet igényelnek. Fontos, hogy a megfelelő színvonalú kábel-összeköttetést biztosítsuk audiofil és High-End rendszerkomponenseink számára! Az érintkező felületek szennyeződhetnek/korrodálódhatnak, de a csatlakozók minősége és kora is változhat. Soha ne tévesszük szem elől azt, ami számít, az audio-rendszer zeneiségét, valamint az általa szolgáltatott hangzás részletességét. Mi teszi nagyszerűvé a zenehallgatást? A legjobb RCA-kábel beiktatása, amely szórakoztató és informatív hallgatást tesz lehetővé.