Vinyl LP lemezek

Audiophile minőségű LP, vinyl lemezek gyüjteménye

Az Inakustik kiváló minőségű audio-felvételeket készítő híres német márka. Szakembereik közösen létrehoztak számos változatos műsor anyagot, amely kiemeli bármely High-End gyártó által készített készülék vagy hangsugárzó kiváló minőségét. Az audiofilek körében az Inakustik márka jól ismert, felvételeiket, kiadványaikat egyöntetű dicséretek övezik. A zenei anyagok kétféle formátumban, LP és CD-lemez, jelennek meg. Az Inakustik, mint a zenei hozzáértés reprezentánsa, gondosan kiválasztott néhány kiemelkedő énekest és zenekart, a válogatott zenei típusok között megtalálhatók a jazz, a crossover, a klasszikus és az énekes/szerzői alkotások. Minden dal felvétele precíz, a hanghatások pedig kiemelkedőek. A kiváló hangzásra törekvő zenerajongóknak egy, minőségi és gyönyörű hanghatásokkal tűzdelt, Inakustik lemez tökéletes választás.

Stockfisch Records hanglemezei kivételesen profi énekesek és szerzők dalait, igazi hallgatási élményt nyújtanak. Egyes klasszikus darabok az elmélkedés csendes pillanatait, míg mások az erőteljes hangerő és a nagy dinamikai megjelenítés az autentikus reprodukció iránti vágyat testesítik meg. Az emberi hallás határain túlmutató magas és mély hangok reprodukálásának képessége szinte kézzelfoghatóvá teszi a hangokat. A Stockfisch lemezei azt az ígéretet jelenítik meg, hogy a lehető legjobb hangzást produkálják mindenféle eszközről. A hangszínek és hangeffektusok ideálisak és tisztábbak, mint más fizikai műsorhordozó esetében. A különböző hangszerek megjelenítése és az ének pozicionálása tiszta, a ritmus dinamikus, hangzáskép telt, izgalmas, a hatás lenyűgöző. A lemezeken lévő hangzó anyag azoknak az audiofileknek kedvez, akik kiváló hangminőséget és kiváló hangeffektusokat keresnek. Nemcsak tökéletesen megmutatja az audio-lánc minőségét, hanem zenei élvezetet is nyújt.

Az STS Records hite szerint éljen a hangzás: hitelesen, természetesen és dinamikusan! Válj eggyé a zenével! Legyen a legjobb helyed az otthoni koncertteremben! Érezd a zenét! Teljesen merülj el benne! Tapasztald meg a hangok varázsát! Az STS cégnél tudják, hogy az emberiség jó szokása a birtoklás. Ezért mindig is törekedett otthonában kialakítani egy kis lemeztárat, felvételi gyűjteményt. Mindig olyan minőségi színvonalon amilyet az adott időpontban kínáltak számára és hazavihetett, mert háborúk ide válságok oda, a kultúrára és annak hazavihető módjára fizetőképes volt. Miből lehet nagy felbontású felvételt kiadni? A jelenlegi legmagasabb szintű rögzítési és préselési technikát alkalmazva, hangszerüket mesterfokon kezelő zenészek munkáiból vagy az analóg mesterszalagokon lévő, máig féltve őrzött és esetleg restaurált muzsikákból, amiket időnként elénk csöpögtet a felvételek tulajdonosa.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: