DAC konverterek

PRÉMIUM KATEGÓRIÁS DAC KONVERTEREK

High-end minőségű Vincent Audio, Gryphon, Matrix Audio és egyéb DAC konverterek DSD támogatással. Prémium termékeink korszerű megoldást kínálnak az élethű hangzás elérésére.
Amit a Digitális/Analóg átalakítókról tudni kell, mára már megtölt egy könyvtárat. Egy DAC készülék feladata a digitális jelek feldolgozása és átalakítása analóg jellé. Ez eddigi ismereteink szerint evidencia, de a legfejlettebb készülékek tudománya ezt jóval meghaladja, szolgáltatásaik választéka bő, és még kiváló hangminőséggel is magajándékozzák az audiofil hallgatót. A tudomány a nagy felbontású 24 bit 192 kHz, DSD digitális jelek feldolgozásában rejlik.
Felmerül a kérdés miéért szeretjük a digitális jelfolyamot? A digitális jelátvitel és feldolgozás megbízható, amely az analóg áramköri elemek paraméterszórásának, bizonytalanságának kiküszöbölésével hatékonyabb rendszereket tesz lehetővé. Emellett világszerte elterjedt, az intenet adta lehetőségek folytán könnyen hozzáférhetünk a világ összes muzsikájának digitális változataihoz. Tekintse meg kínálatunkat!
high-end-dac-konverter

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: