ANTHEM

A kanadai Anthem cég kizárólag elektronikákat - házimozi processzor, házimozi erősítő, erősítők, Blu-ray lejátszó - gyárt, amelyek mindegyike nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik. A több mint 20 éves otthoni, praktikus tervezés és innovatív hangtechnikai tapasztalat támogatásával az Anthem termékek példátlan megbízhatóságot és funkcionalitást biztosítanak; szolgáltatják az iparág egyik legmagasabb teljesítmény. Ez csak az egyik oka annak, hogy az Anthem elektronika a világ minden részén megismert audiofilek, professzionális zenészek és mérnökök körében. Az Anthem Audio elektronikái központi helyet foglalnak el a legigényesebb audiofilek és házi-mozi rajongók férfibarlangjaiban. Akár a sztereó, akár a többcsatornás térhangzás megvalósítását vesszük alapul az Anthem erősítői központi vezérlői minden hang alapú szórakozási lehetőségnek. Az Anthem elő-erősítői, integrált erősítői és audio/video egységei a rendelkezésre álló legfejlettebb technikát kínálják. Jellemzőjük a magas teljesítmény. De! A mérnökök nem érték be ennyivel. A magas teljesítmény tozítás mentes hangzással párosul. A kényelemről a különböző szolgáltatásokat egyszerűen kezelő távvezérlő gondoskodik. A választékban megtalálható termékek az integrált erősítő, az elő-erősítő és végerőstő, valamint a házi-mozi A/V-erősítő kategória többszörösen tesztgyőztes készülékei. Mindegyik csúcsminőségéről híres, világszerte népszerű készülék. Ahhoz, hogy a jelátvitel és a hangerősítés minden igényt kielégítsen egy Anthem erősítőre van szükség. A többi a hangsugárzókon és kedvenc hobby-szobánk akusztikai tulajdonságain múlik. A megbízhatóságról és a műszaki paraméterek hitelességéről a gyártó mérnökei gondoskodnak.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A csúcskategóriás hangzás piacán meg lehet találni az eredetiséget! Az Anthem sztereó erősítői a kétcsatornás hangzás megvalósításának magas fokát képviselik, minden porcikájukban csak a hangzással foglalkoznak. A lenyűgöző teljesítmény egyik záloga, hogy az Anthem Audio készülékek alkatrészbázisa csak a legmagasabb minőségű komponenseket tartalmazza. A minőség másik fontos tényezője a több mint 30 éves tervezési és gyártási tapasztalat.
Az Anthem STR típusjelű elő- és integrált erősítői digitális és analóg bemeneteket egyaránt tartalmaznak, a csatlakozási lehetőségek széles skálájával rendelkeznek. A jelfeldolgozás nem minden esetben történik digitálisan, az egység teljes mértékben a felhasználó kezébe adja a választás lehetőségét és az irányítást. Szimmetrikus és aszimmetrikus be- és kimenetek, Toslink és a koaxiális, valamint USB digitális bemenet teljes készletét kapja a termék. A készülékek tartalmazzák a hálózati firmware-frissítések lehetőségét.
Az erősítők nagy OLED képernyős kijelzőjén követhető menün keresztül minden funkció vezérelhető. Itt a menü nem fölösleges luxus, mert a széles körű funkcionalitás ezen keresztül áttekinthető és vezérelhető. Egy kevésbé informatív képernyővel lehetetlen lenne használni.
Az STR típusok végfokozata az egyik legstabilabb és legélénkebb erősítő, nagy szerepet játszik a hangzás kialakításában. Az Anthem erősítők hangzása más erősítőkhöz képest különböző. A hangzás pikáns és sok köze van a féktelen lelkesedéshez, feszes, egyértelmű és rendkívül szórakoztató. Minden műfajú zenét ugyanolyan lelkesedéssel kezel, lendülettel és féktelen élőzenei lelkesedéssel tálal. A jazz tisztán és élethűen szól, az R&B erőteljesen és pazarul, de az elektronikus muzsika is csemege.
Az Anthem Audio mérnökeinek szabadalma egyben készülékeik egyedi különlegessége az ARC szobaakusztikát javító szoftver és a feladat frappáns megoldása. Az ARC szobakorrekció a házi-mozi hangzásbeállítás során segíti az audiofil felhasználókat a lehető legjobb akusztikai eredmények elérésében. Ez a szobakorrekciós rendszer tökéletes teljesítményt, magas szintű pontosságot kínál, aminek egyetlen célja a hangminőség. Az ARC szobaakusztikai korrekciós rendszer munkáját automatikusan végzi - csak kevés tennivalót ruház a felhasználóra - a lehető legjobb beállításokat kalibrálja a beállításban. Az ARC lehetővé teszi a felhasználó részére, hogy a mért „ideális” görbét a saját ízlése szerint állítsa át. Egy Anthem A/V receiver a legújabb, háromdimenziós hangzást produkálja, akár a Dolby Atmos vagy a DTS-X formátumot használja, biztosítva a kompromisszumok nélküli erősítést és a nagyszerű hangzást.

Élvezze kedvenc zenéit vagy a legújabb nagyfelbontású filmek hangsávjait Anthem készülékeken!