LINDEMANN AUDIO

Immáron több mint 20 éves az exkluzív német high-end gyártó Lindemann cég, mely manufakturális családi vállalkozásként üzemel Németország szívében. Az elsősorban D/A konvertereket és hálózatos lejátszókat gyártó cég kimagasló minőségű termékeket készít, melyek rendkívül sok szolgáltatással és egyedileg tervezett áramköri elemekkel készülnek. Készülékeik igen sokoldalúak, hiszen azok előerősítőkén, CD lejátszóként D/a konverterként, A-osztályú fejhallgatót erősítő áramkörrel szerelt fejhallgató erősítőként és hálózatos zenei streamerként is használhatók. A digitális technikában használt előerősítő - hangerő szabályzó technológiával szemben a Lindemann készülékekben használt előerősítő - szabályzó egységben nem keletkezik bit-mélység veszteség és igen nagy hangsúlyt fektetnek a valódi analóg hang létrehozására. A felhasznált áramköri elemek kimagasló minősége garantálja, hogy a zene valóban kikapcsoljon, megnyugtasson vagy épp ellenkezőleg, érzelmeket gerjesszen. A letisztult formavilág és az első osztályú anyag használat első osztályú készülékeket selytet, melyek meghallgatása után mindenki elismerően véleményezi a Lindemann Audio termékeit.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Ha egy termék piacra akar kerülni, akkor ma a minimalista, modern formavilág és az első osztályú alapanyagok használata elengedhetetlen követelmény. A német Lindemann Audio cégben mindezt bízvást megtatláljuk. Sikerül-e audiofil hangzást elérni kis digitális készülékekből? Ez itt a kérdés! Még mielőtt bármit is részleteznénk a válasz igen. És(!) egy Lindeman készülék emellett sokoldalúan használható harcirepülő pilótavizsga nélkül. Vannak a habok és vannak a torták, no meg a díszítés. Viszont a Lindeman Audio készülékeiből a hanglánc kialakítását a személyes preferenciák határozzák meg, de hagyatkozhatunk a cég mérnökei által „kerekre” konstruált nagymodellre is, pl.: a Musicbook Combo High-End Referencia hálózati zene-lejátszó erősítőre. Miért kell nekünk egy Lindemann? Mert az audiofilek egy része ma már a legfejlettebb digitális zeneanyag-hozzáférést és jelfeldogozást kívánja.
A kiváló minőségű kis eszközeiről híres Lindemann szinte minden jelentős, nemzetközi High-End kiállítási évre új modellt konstruál. Természetesen ehhez a tervezési és gyártási potenciálhoz tökéletes mérnöki munka, a legmodernebb technológia és a legmagasabb teljesítményt hozzáadott értékként grantáló gárda kell. Jól szóljon - az okostelefonok ezt már megmutatták. Még jobban szóljon? Igen. Ebben az értelemben már a használhatóság és a hangminőség magasabb foka kerül előtérbe. Ezért egy Lindemann valóban magas színvonalú, megfizethető árú, univerzálisan használható zenei forrás. Ezen követelmények és ismérvek alapján lett megkonstruálva.
Mégis mi van benne? Mondjuk van egy kimagasló minőségű D/A-konverter, adott egy hálózati zenelejátszó, egy elő-erősítő és egy referencia-szintű fejhallgató-erősítő. A kényelmes alkalmazások használatát (iOS, ANDROID) akár 384 kHz/DSD 256 LAN és WLAN hálózaton keresztüli kapcsolattal éri el. Egy Lindemann lehet Roon kompatibilis. Széles a streaming szolgáltatási paletta (TIDAL, Qobuz, Deezer, Spotify és HIGHRESAUDIO). A túl-mintavétel DSD 256-ig tarthat. Egy Lindemann tartalmazhat világszínvonalú MEMS Femto Clock órát, de akár beépített phono-előerősítőt is. Mivel mindig felmerül a kérdés mi kerül ennyibe(?) íme, itt a válasz: minden tudás és szolgáltatás! A vállalat elsődleges célja nagyon fontos: a modern digitális lejátszási és on-line streaming technikák minél szélesebb vásárlói rétegekhez történő eljuttatása.
Lindemann Source II