Hangfalak hangsugárzók

Sztereo hangfal, házimozi hangfalszett, prémium hangsugárzók

Prémium minőségű sztereó és házimozi hangfalszettek – 2.0, 5.0-ás vagy 5.1-es kivitelben is - az alsó középszintű termékektől a professzionális, felső kategóriás darabokig. Kínálatunkban több száz modell közül választhat, így biztosan rábukkan arra a típusra, mely leginkább harmonizál elképzeléseivel. Szaküzletünkben szívesen segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb összeállítást, legyen szó akár sztereó hangfalról, akár audiophile házimozi rendszerről. Kérje szakembereink segítségét!
Csúcsminőségű technológia professzionális hang- és zenei alkalmazásokhoz, azoknak akik prémium hangminőséget igényelnek. Innovatív és megkülönböztetett minőségű otthoni szórakoztató rendszereink rendkívül hatékony energiagazdálkodással, interaktív felhasználói felülettel, multifunkcionális vezérléssel és többféle vezeték nélküli kapcsolattal rendelkeznek. Hangsugárzóink és sokcstornás hangszóró-rendsereink az átlagosnál nagyobb dinamikatartományú hangzást tesznek lehetővé, miközben prémium minőségű, muzikális hangzást nyernek ki és hoznak otthonába a funkciókban gazdag, monó és sztereó, akár „D”-osztályú erősítőkből is.
hangfalak

A hangsugárzók zseniálisan hasznos eszközök. A hangszórók mérete és teljesítménye között közvetlen kapcsolat van. Ahogyan a hangsugárzók mérete csökken, úgy csökken a hangszóró mérete is. És amikor egy hangszóró „zsugorodik”, akkor csökken a hangnyomásszint, mert nem tud annyi energiát átadni. Márpedig a filmek és az impulzív muzsika hatását csak energiával lehet elérni. A sokszor preferált ár/érték szint elérése kisebb hangszórók használatához is vezethet. Másképpen fogalmazva, a kisebb, vonzó, olcsóbb hangszórók iránti vágy a hangszint és a hangminőség csökkenésével, nem kívánt következményekkel járhat.
A minőségi hang rendkívül fontos a moziélmény szempontjából, és a házimozi térhatású hangrendszer segítségével mélyebb kapcsolatba kerülhetünk kedvenc műsorai és legjobb filmjei szereplőivel. A legtöbb DVD és Blu-ray adathordozó, néhány Super Audio CD (SACD), és sok streaming forrás 5.1 csatornás formátumban megtalálható. Már egy jó 5.1 csatornás hangsugárzó-rendszer is teljes térhatású hangélményt biztosíthat. A 7.1-es csatornára váltás javítja a hangeffektusok irányíthatóságát, és segít az effektusokat és impuzusokat jobban felfogni, a hangulatot jobban érezni. Egyes Blu-ray Disc és prémium streaming források 7.1 hanganyagot tartalmaznak. (ezek 5.1-es rendszeren is jól szólnak) A 9.1-csatornás rendszer front-oldali plafon hangszórókkal bővítik a Dolby Digital hang-szisztéma előnyeit, amely a processzor által érzékelt jelből nyeri a magassági információkat.