Vincent Audio

A Vincent Audio márka Németország egyik vezető kereskedelmi importőr és márka képviseleti cég tulajdona. Többek között a Dual lemezjátszók és a Dynavox termékek márka képviselete és a high-end kategóriájú Vienna Acoustic hangsugárzó márka disztribútorai is egyben. A Vincent Audio termékek elsősorban audiophile és high-end kategóriában foglalnak helyet, forrás eszközök, CD lejátszók, elő és végerősítők, integrált erősítők és egyéb kiegészítők formájában.
A készülékekre jellemző a kimagaslóan precíz összeszerelési minőség, a végletekig túlméretezett technológiai kialakítás, és a világon szinte mindenhol elismert kimagaslóan jó hang. A készülékek gyártásánál előszeretettel használnak elektroncsöveket, így a készülékek elő fokozati a csövekre jellemző meleg barátságos hangkarakterrel rendelkeznek, míg végerősítő részegységei az erősen túlméretezett tápegységeinek és kimenő tranzisztorainak köszönhetően kimeríthetetlen energiával bírnak.
Az audiophile hanggal nagy súly is párosul, hiszen a mai gyártásra kevésbé jellemző módon a felhasznált anyagok és azok mennyisége biztató méretekkel és tömeggel látja el a készülékeket. A kedvezően árazott termékek nagy népszerűségnek örvendenek világszerte, hiszen minőségi terméket jó ár/érték aránnyal kínálnak!
Néhány évvel ezelőtt a Vincent Audio készülékeit szép sikerrel forgalmazták hazánkban, aztán az ízléses és sok, illetve jó anyag/ár arányú termékek bizonyára sokak bánatára, egyszer csak eltűntek az itthoni kínálatból. Most azonban a Stream Audio jóvoltából újra itt vannak, úgyhogy a régi rajongók és az új érdeklődők ismét meghallgatják és megvásárolhatják őket.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: