VINCENT AUDIO

A Vincent Audio márka Németország egyik vezető kereskedelmi importőr és márka képviseleti cég tulajdona. Többek között a Dual lemezjátszók és a Dynavox termékek márka képviselete és a high-end kategóriájú Vienna Acoustic hangsugárzó márka disztribútorai is egyben. A Vincent Audio termékek elsősorban audiophile és high-end kategóriában foglalnak helyet, forrás eszközök, CD lejátszók, elő és végerősítők, integrált erősítők és egyéb kiegészítők formájában.
A készülékekre jellemző a kimagaslóan precíz összeszerelési minőség, a végletekig túlméretezett technológiai kialakítás, és a világon szinte mindenhol elismert kimagaslóan jó hang. A készülékek gyártásánál előszeretettel használnak elektroncsöveket, így a készülékek elő fokozati a csövekre jellemző meleg barátságos hangkarakterrel rendelkeznek, míg végerősítő részegységei az erősen túlméretezett tápegységeinek és kimenő tranzisztorainak köszönhetően kimeríthetetlen energiával bírnak.
Az audiophile hanggal nagy súly is párosul, hiszen a mai gyártásra kevésbé jellemző módon a felhasznált anyagok és azok mennyisége biztató méretekkel és tömeggel látja el a készülékeket. A kedvezően árazott termékek nagy népszerűségnek örvendenek világszerte, hiszen minőségi terméket jó ár/érték aránnyal kínálnak!
Néhány évvel ezelőtt a Vincent Audio készülékeit szép sikerrel forgalmazták hazánkban, aztán az ízléses és sok, illetve jó anyag/ár arányú termékek bizonyára sokak bánatára, egyszer csak eltűntek az itthoni kínálatból. Most azonban a Stream Audio jóvoltából újra itt vannak, úgyhogy a régi rajongók és az új érdeklődők ismét meghallgatják és megvásárolhatják őket.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Vincent Audio márka Németország egyik vezető kereskedelmi importőr és márka-képviseleti cégének tulajdona. A sok évtizedes kereskedői múlttal rendelkező cég palettáján szinte minden megtalálható, amiben úgy folyik az áram, hogy gyönyörű hanggal kápráztasson el bennünket, hifi-rajongókat. Kézenfekvő tehát itt Európában azzal üzletet kötni, aki ismeri azt a mérnököt, aki a „nagy Mark Levinson” kollégája volt és igényes termékeket konstruál.

A Vincent Audio integrált erősítők, elő- és végerősítők tervezésére és gyártására alakult. A cél az, hogy olyan készülékeket fejlesszenek és gyártsanak, amelyek a zene szerelmeseinek nagyon jó ár-teljesítmény arányt nyújtanak. Készülékeik minden igényes zeneszerető ember kedvére szólnak, akik elvárják, hogy hangrendszerük a hangzásélményt hozza. A gyártási sorozatok különböző egységei minden tekintetben megfelelnek a magas technikai, minőségi és hangzási elvárásoknak. A cég fontosnak tartja deklarálni származását, az innováció és a mérnöki teljesítmény patriotizmusát, ez a dupla csomagoláson is látható. A Vincent Audio termékek elsősorban audiophile és High-End kategóriában foglalnak helyet, forrás eszközök, CD-lejátszók, elő- és végerősítők, integrált erősítők és egyéb kiegészítők formájában. A készülékek frontfelöli oldala nincs teletűzdelve színes, villogó fényekkel vagy reklám-matricákkal. A készülékekre jellemző a kimagaslóan precíz összeszerelési minőség, a tápegységek végletekig túlméretezett technológiai kialakítása és a világon szinte mindenhol elismert kimagaslóan jó hang. A CD-lejátszók és erősítők gyártásánál előszeretettel használnak elektroncsöveket, így a készülékek előerősítő fokozataiban használt csövekre jellemző barátságos hangkarakterrel rendelkeznek, míg végerősítő részegységei a „combos” tápegységeinek és kimenő tranzisztorainak köszönhetően kimeríthetetlen energiával bírnak. Az audiofil hanggal nagy súly is párosul, hiszen a mai gyártásra kevésbé jellemző módon a felhasznált anyagok és azok mennyisége biztató méretekkel és tömeggel látja el a készülékeket. Gondosan megválogatott anyagokból, prémium szintű megmunkálással egy Vincent elektronika még a leginkább megrögzött sznobok lelkében is pozitív érzelmeket rajzol. A gyár mérnökei annak ellenére, hogy saját technológiájuk hatalmas árazási nyomás alatt áll, tudnak igazán kedvünkre valót alkotni. Az összeszerelés előtt minden alkatrész a legnagyobb szigorúsággal és gondossággal kerül kiválasztása. A Vincent fokozott figyelmet szentel olyan tényezőknek, mint a koncert hatás, a hallás és az érzelmek viszonya. A kedvezően árazott termékek nagy népszerűségnek örvendenek