THIVAN LABS

Thivan Labs

A vállalatot a konstruálás szenvedélyéből kiindulva két mérnök, Nguyen Hoang Thi főtechnikus igazgató, Mrs. Joe Nguyen Sales & Marketing igazgató és Van Anh Nguyen főmérnök alapították. Mindhárman a Ho Si Minh-városi Technológiai Egyetem Elektronikai Karán 2008-ban szereztek diplomát. Mertek nagyban gondolkodni, így a vállalat érdekében lényegre törő márkaépítést, marketing tervezést, márkaökoszisztéma fejlesztést és értékesítést végeznek. 

A készülékek és hangsugárzók tervezésénél és gyártásánál a beépített alapanyagok és alkatrészek minőségére és a végtermék hangminőségre összpontosítsanak. Minden anyagi és szellemi erőforrást a termékek tervezésébe fektetnek be. Ezért a Thivan Labs. által gyártott összes termék nagyon jó műszaki értékeket és kiváló hangzást, valamint elegáns megjelenést ér el. Esztétikájában a Thivan Labs művészien ötvözi a nagyon jellegzetes és minimalista, rendkívül funkcionális és merész Bauhaus-esztétikát egy összetéveszthetetlenül erős kelet-ázsiai identitással. 

Több mint 50 különböző terméket gyártanak, a kiváló minőségű modell-családoktól a megfizethető árú termékekig, amelyek megfelelnek a vásárlók kifinomult igényeinek. A gyártmány-választékban megtalálhatók a teljesítményerősítők, az integrált erősítők, az előerősítők, a fejhallgató-erősítők, de különös jelentőséggel bír a phono-, a DAC-egység és a többféle hangsugárzó. A Thivan Labs. termékeit a világ számos régiójában értékesíti. A Thivan Labs. termékek teljes új generációjának elsődleges célja az érzelmi hangzás megteremtése. Lefegyverző őszinteséggel, gazdag és lírai narratívával töltik be a „rendszer egyenletet”, egy hangzatos narratívát, amely elbűvölően költői. Minél többet hallgatjuk, annál izgalmasabb lesz a zenei utazás! A hangzás természet-hűségének emelése mellett a sokoldalúság a cél. Az összes Thivan Labs. csöves elektronikát teljes mértékben szigorú minőség-ellenőrzés mellett ponttól-pontig kézműves technikával szerelik. Minden csövet autobias működésre terveztek, így az esetleges csőcsere nagyon kényelmes. Az új, üvegfelületű „cső ketrec” lehetővé teszi a működő elektroncsövek megtekintését.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A Thivan Labs. vállalat egyik erőssége az általuk kutatott, kifejlesztett és gyártott OLS technológia alapján tervezett kimeneti transzformátorok teljes körű használata. Az elmúlt 15 évben kutatott, tesztelt és optimalizált OLS technológia a transzformátorok szigetelőanyagainak és tekercs réteg arányának optimalizálása. A kimeneti transzformátor (OPT) nagyon fontos alkatrész, amely segíti a hangenergia átvitelét az elektroncsövektől a hangszórókig. A kimenőtrafó az elektroncsöves erősítők műszaki tervezésénél a legfontosabbnak tekinthető, különösen az együtemű áramkörök esetében. 15 év kimenő transzformátor tervezés után, a Thivan Labs. jelenleg szinte minden típusú transzformátort kutat és gyárt, mint például a toroid mag, C-core, EI-mag olyan erősítőkhöz, mint a Single Ended, Push Pull és OTL alapú modellje, akár 3 Watt és 400 Watt közötti teljesítményhez.