Trigon Audio

A Trigon Audio egy németországi magas minőségű high-end készülékeket gyártó manufaktúrális cég. Minőség. Technológia. Innováció.
A cég alapítói, Ralf Kolmsee és Rainer Reddemann, hivatásuknak tekintik a kiváló minőségű, megbízható, értékálló, mégis elfogadható árú készülékek tervezését és gyártását. A Trigon Elektronik GmbH. 1996 szeptemberében történt megalakulása óta küldetésszerűen foglalkozik kiemelkedő minőségű és hangzású audio-komponensek tervezésével és építésével. Technológia és innováció - ez a két cél vezérelte a cég működését a kezdetektől fogva, elérve az első-osztályú minősítést.

...„Mint ahogyan a kereket, egy csúcskategóriás audió-terméket sem kell minden évben újra feltalálni!”...

A rövid termékciklusok helyett, a minden részlet javítására összpontosított folyamatos figyelem létrehozza azt a kiváló minőséget és tartós értéket, amely mellett a Trigon termékei leteszik voksukat. A magas minőséget a tömegyártás helyett folyamatos finomítással és a technológiai innovációk révén érik el. Termékeiket az időtlen elegancia, a felületek és a részegységek tökéletes illeszkedése, a kivitel egyszerűsége, a csúcstechnika és a kiváló kézműves technológia alkotják. A lélegzetelállító muzikalitás képviselő termékek kézműves technológiával készülnek, a fáradságos minőségellenőrzés és a termék hosszú élettartama a gyártási filozófia szerves részét képezi.
Az összes Trigon audio-komponens maradandó érték. A zenerajongók és az audiofilek világszerte több mint 20 országban élvezik a termékek nyúltotta zeneiséget, a kiemelkedő tartós értéket. Az audio-termékek mellett irigylésre méltó hírnevet szereztek az elektrotechnika, a fejlett elektronikus vezérlőrendszerek tervezése és gyártása terén.
A TRIGON AUDIO olyan termék-támogatást és 3 év hivatalos magyarországi garanciát kínál, amely messze meghaladja a konkurenciánál szokásost.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: