TRIGON AUDIO

A Trigon Audio egy németországi magas minőségű high-end készülékeket gyártó manufaktúrális cég. Minőség. Technológia. Innováció.
A cég alapítói, Ralf Kolmsee és Rainer Reddemann, hivatásuknak tekintik a kiváló minőségű, megbízható, értékálló, mégis elfogadható árú készülékek tervezését és gyártását. A Trigon Elektronik GmbH. 1996 szeptemberében történt megalakulása óta küldetésszerűen foglalkozik kiemelkedő minőségű és hangzású audio-komponensek tervezésével és építésével. Technológia és innováció - ez a két cél vezérelte a cég működését a kezdetektől fogva, elérve az első-osztályú minősítést.

...„Mint ahogyan a kereket, egy csúcskategóriás audió-terméket sem kell minden évben újra feltalálni!”...

A rövid termékciklusok helyett, a minden részlet javítására összpontosított folyamatos figyelem létrehozza azt a kiváló minőséget és tartós értéket, amely mellett a Trigon termékei leteszik voksukat. A magas minőséget a tömegyártás helyett folyamatos finomítással és a technológiai innovációk révén érik el. Termékeiket az időtlen elegancia, a felületek és a részegységek tökéletes illeszkedése, a kivitel egyszerűsége, a csúcstechnika és a kiváló kézműves technológia alkotják. A lélegzetelállító muzikalitás képviselő termékek kézműves technológiával készülnek, a fáradságos minőségellenőrzés és a termék hosszú élettartama a gyártási filozófia szerves részét képezi.
Az összes Trigon audio-komponens maradandó érték. A zenerajongók és az audiofilek világszerte több mint 20 országban élvezik a termékek nyúltotta zeneiséget, a kiemelkedő tartós értéket. Az audio-termékek mellett irigylésre méltó hírnevet szereztek az elektrotechnika, a fejlett elektronikus vezérlőrendszerek tervezése és gyártása terén.
A TRIGON AUDIO olyan termék-támogatást és 3 év hivatalos magyarországi garanciát kínál, amely messze meghaladja a konkurenciánál szokásost.

Nézet:
Sorrend:
-8%
Raktárkészlet:
2 db
Bemutatótermünkben megnézhető és / vagy meghallgatható!
Trigon Audio EXXACT high-end integrált sztereó erősítő
Trigon Audio EXXACT high-end integrált sztereó erősítő
Nézet:
Sorrend:

A Trigon Audio márka mögött kiváló mérnöki képességek vonulnak fel. Már 1996-ban, amikor Ralf Kolmsee és Rainer Reddemann megalapították a Trigon Elektronik GmbH-t, a professzionális audio-ipar számára gyártott OEM termékek fejlesztésében és gyártásában 15 éves tapasztalattal rendelkeztek – tehát az elmúlt 26 év az legalább 40 – ami a termékek minőségén meg is látszik.

A tervezési filozófia nem követi a pusztán mérésekre alapozott alkotást, vagy a tankönyvi megközelítést. Úgyszintén fontos és figyelmet igényel a költséges erőfeszítések minimalizálása, természetesen a műszaki tartalom és a hangzási eredmény befolyásolása nélkül. A magas minőségi követelmények legfontosabb tényezője a kézzel válogatott, egyedileg bemért alkatrészek használata, pl.: az 1% alatti tűréshatáron kiválasztott elektronikai összetevők pontos csatorna-szimmetriát biztosítanak. A Trigon mérnökeinek elmélete szerint a zajok elkerülése a nagy erősítési léptéket biztosító áramkörben három szinten alapul. A kettős-mono felépítésen kívül, az alacsony torzítású műveleti erősítők, a tápegység kiszervezése és a csillag-alakú földvezető útvonal minimálisra csökkentik a lehetséges zajokat. A várakozásoknak megfelelően példás rendezettségű az áramköri tábla, a válogatott alkatrészek vezető gyártóktól származnak. A bemeneti jeleket szűrőkkel védik az elektromágneses interferenciák keltette zajoktól. Az erősítési szakaszok alacsony zajszintű műveleti erősítőkkel működnek, a kimenet közvetlenül csatolt. A konstrukciók minden összetevőjét számos hallgatási teszt alapján választotják ki.

Miért kell a legrészletesebb beállítási lehetőség, miért van szükség a pontos beállítása? A betartandó illesztési paramétereken túl, a hangzásban többletet hoz, sikerül kinyerni az eredeti audio-jel minden jó tulajdonságát. A halk hangok is érthetővé válnak, a fortissimo és a nagy energiájú beütések kirobbanó meglepetéssel szolgálnak, sőt a mély hangrendű hangszerek hangja is pontosabb. Sajnos a kivételes előadásokat, a művek mély értelmét nem mindig rögzítik kiválóan, de egy Trigon elektronika kíméletlenül leplezi le a néha szánalmas minőségű felvételeket. A mesterdarabok híres felvételeiből azonban előkerül a fantasztikus intenzitás, néha szélsőséges érzelmeket keltve, néha adrenalin bombát dobva. A mikro- és makro dinamika szintjén gyors, feszes, és precíz leképezést kapunk. A tiszta és semleges hangok mellett fantasztikus hang színpadi „térképet”, hangszer aurákat és félelmetes részleteket mutat. A Trigon Audio mérnöki leleményességének és tervezésének eredménye magas követelményeknek megfelelő elektronika – megvalósíthatatlan álmok nélkül.