WILSON

Wilson hangfalak

A márka létrehozója és tulajdonosa a Horn Distribution S.A., amely vezető szerepet tölt be az audio-video berendezések és kiegészítők forgalmazásában Lengyelországban. A Wilson márka a csúcsminőségű audioberendezések nemzetközi forgalmazásában szerzett sokéves tapasztalat, valamint a házimozi komponensekkel és a népszerű sztereó zenei szettekkel való együttműködéshez igazított, nagyon jó ár-érték arányú hangszórók iránti piaci kereslet eredményeként jött létre.

HiFi hangszórók
A Wilson hangszórókat a legnagyobb odafigyeléssel tervezik és gyártják. Csak akkor vagyunk elégedettek, ha minden összetevő tökéletesen a helyén van. Termékkategóriától függetlenül csak a legújabb generációs, kiváló minőségű anyagokat használjuk, és az új hangszórók hangolási folyamatában modern mérőrendszereket és speciális akusztikusokat is alkalmazunk a legjobb eredmény érdekében.

Tervezés és gyártás
Termékeink nem csak jól néznek ki, de kialakításuk a gyártók és a felhasználók számára is optimalizálja az előnyöket. A hangszórók tervezése az innovációk, a felhasználók, valamint a gyártási és forgalmazási folyamatok részletes ismeretét igényli. Az alkatrészek helyes használata és elrendezése kiváló hangminőségű termékeket eredményez. Minden terméket magasan szakosodott és képzett dél-kínai és tajvani gyárak gyártanak, szigorú minőségellenőrzési folyamat mellett.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: