Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
dr. Barabás Zsolt
2021.06.22
 - 09:30
Rendkívül kedvezőek a tapasztalataim az erősítővel. Igazi all rounder! Quardral Argentum 590 hangfalakat hajt.
Ha komolyzene megy akkor rendkívül zenei, tiszta, szellős a hangzása, nagyon valósághűek a megszólaló hangszerek. A dinamika megdöbbentő.
Tesztelt zenék: Bach: d-moll toccata és fuga (brutális részletezés, elképesztő dinamizmus, hihetetlen mély orgonahangok!!!), Mozart: Kis éji zene és Salzburgi szimfóniák(szellősség, játékosság nagyon átjött!!!), Carmina burana (gyönyörű, tiszta a kórus hangása, dinamizmus!), Verdi: Traviata (1992-es milánói Scala-ban élőben felvett zene, gyönyörű hangzás, elég jó sztereó színpaddal, jelenlét érzettel párosulva)
Rock,progresszív rock: brutális basszushangzás, de ennek ellenére nem tolakodóak a mély hangok, hanem belesimulnak a közép és magas hangokba. Elképesztő dinamika, attak, de nem hanyatt löki a hallgatót a zene hanem inkább felkapja a fejét az ember, ahogyan megindul a zenerészlet. Tesztelt zenék: Jethro Tull: Thick as a brick (gyönyörű részletező akusztikus hangzás!), Porcupine Tree: Deadwing (elképesztő, szinte már hihetetlen a dinamika és a basszus hangzás), Dire straits: Brothers in arms (dinamika, szellősség).
Metál, prog metál: nehéz állást foglalni. Van ami jó volt: Meshuggah: átjött a zenei brutalitás, attak, elképesztő ritmus szekció. Tool: Fear inoculum: 2019-es felvétel. Kissé csalódás volt a basszus és a dinamika (nem olyan rossz, de nem az igazi) az elektromos gitár túlhangsúlyos, kissé zavaró volt. (lehet hogy a felvétel keverése nem volt az igazi).
Elektromos zene és pop: Jean Michael Jarre: Oxygene: elképesztő a részletezés, gyönyörű magas hangok dinamika. Pop és funky zenéken dinamizmus, basszushangzás, pulzáló , élő ritmus.
Igaz amit a hifipiacon írnak róla. Rendkívül jó hangú és ár-érték arányú erősítő. És tud streamelni is. Próbáltam mobil telefonról bluetooth-on is (Spotify) akkor is szép volt a hangzása.
Fél millió alatti kategória abszulút bajnoka!

Vélemény írása a termékről
Értékelés: