Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
András
2021.03.20
 - 11:46
Node2i-t váltott, a változás leírhatatlan, a rendszerem minőségét klasszisokkal emelte. A hangok letisztultak, olyan részletek is előjöttek, amiket eddig nem hallottam, a térérzet hatalmasat javult.
Az appját még szokni kell, mert kevesebb funkcióval rendelkezik, mint a BluOS, de a hangja mindenért kárpótol.
Péter
2020.10.04
 - 17:24
Régóta gondolkodtam a meglévő streamerem lecserélésén, mivel funkcionalitásban is eljárt fölötte az idő, és egyre jobban zavart a felül vágott, jelentősen a mély tartomány felé húzó hangja. Sok teszt elolvasása után döntöttem úgy, hogy meghallgatom a Limetree Networkot. Azt kell mondja szerelem első hallásra, teljesen más hangkép! Kinyílt a tér, megjöttek a magasak, kiegyensúlyozottabb lett az egész hangzás. Ha lehet talán valamit kifogásolni, akkor kicsit a basszusa lehetne erőteljesebb, de ez inkább csak azokat fogja zavarni, akiknek a rendszere eleve felfelé húz. Feltétlenül meg kell és érdemes hallgatni!
Dr. Gyöngyösi Péter
2020.06.09
 - 11:09
Hosszú töprengés után választottam, de jól döntöttem. Könnyű beüzemelésés, egyszerű használat. A hangja kimagasló, nem csalódtam. Nagyon gyorsan érkezett, azóta nyüstölöm. Gyönyörű, részletező, élvezet hallgatni.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: