Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Zotya
2019.09.12
 - 13:34
ilyen DAC-ból ezer van a világon, de ennek olyan a hangja, hogy nem bírod abba hagyni a zene hallgatást. Semmi digitális mellékíz...csak a folyékony zene....azonnal kell faktor!
Zsolesz
2019.09.12
 - 13:33
Kevésbé ismertem a márkát, de utána olvasva egyre jobban felcsigázott. Elmentem meghallgatni és megfertőzött. Ilyen analóg hangot, ilyen felbontással másból még nem hallottam. Fog összeszorít, aztán vásárlás. Azóta vigyorgok itthon mikor hallgatom...fantasztikus kis motyó!
Endre
2019.09.12
 - 13:33
Régóta foglalkoztatott a hálózatos zene lejátszás de mivel elég analóg párti vagyok (szalagos magnó, Transrotor LP) ezért a digitális világtól mindig ódzkodtam. Aztán mikor kábel vásárlás során a Lindemannba is belehallgattam, akkor valami megfogott benne. Háromszor mentem vissza tesztelni, utoljára meg is vettem egyet. Otthon volt a "főpróba" és rendkívül jól teljesít a valódi analóg lánc mellett. Megvan a dinamika, a testesség, a szellős levegős de kényeztető hang viszont nincs digitális szájíz. Nincs technikai hang, nem erőltet, nem fáraszt...így már kellemes a digitális zenehallgatás is. Az ára nem éppen olcsó, de egy komoly rendszerben mint fő forrás abszolút rendben van!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: