Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Attila
2022.12.19
 - 12:47
HIFI-s pályafutásom alatt járt már a rendszeremben elég sok DAC. Nagyjából tudtam mire számítsak mindegyik előadását tekintve, ismerem a rendszerem hangját, így nem gondoltam egetverően más élményre, amikor bekötöttem a Lindemann Source-t. Hát azt kell, hogy mondjam, ez egy teljesen más világ. Ahogy az előttem szólók mondták, analógos természetes hangzás, megvannak a mélységek és magasságok, minden irányban kitolódott hangszínpad, illetve elszeparált zenészek a térben. Ami az igazán megdöbbentő, hogy az Audia legalacsonyabb hangerején hallgatva is, megvan ugyanaz a hangkép ugyanolyan dinamikával. Parádés műszer ez a készülék és méltó társa lesz az FLS3 Contour 20i komponenseimnek hosszú éven át.
Tibi
2020.03.23
 - 12:16
Az év elején vásároltam a LINDEMANN-t. Egy AUDIA FL THREE S erősítővel használom. A hangja, egyszerűen DÖBBENETES! Tiszta,precíz,valósághű hang,hatalmas térérzettel! Több órás ZENEhallgatás után sem bántó a hangja,alacsony hangerőn is finom,részletező karakter. Csak ajánlani tudom! Köszönöm ÁKOS-nak a vásárláskor nyújtott segítséget és a szakmai hozzáértést!
Laci
2020.02.22
 - 08:55
Szinte teljesen analóg hang! Precíz, pontos nagy tér. Óriási dinamika. Nagyon valósághű hangzás. Egy szóval: ez a készülék ZENÉL!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: