Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Dezső József
2020.05.12
 - 08:57
Sok próbálkozás után, választottam ezt a típust Goldring 2300-as hangszedővel. Ez az első forráskészülékem, amit ha bekapcsolok, a zene szól és nem az arányok, a jó hangzás, a mélyek és az énekhang tisztaságát hallom. Csak a zene de az magával ragadó.
Ágoston
2019.09.05
 - 15:02
Egy belépő szintű project-ről váltottam erre a gépre és nagyon nagyon nem bántam meg! Ég és föld a kettő. Az üzletben nagyon sok hasznos tanácsot kaptam és ár-érték valamint fejleszthetőség szempontból ez volt a leginkább nekem való! Néztem még REGA-t is de ami hasonló lett volna (REGA P3) az drágább és sok dologban a Thorens túltesz rajta csak nincs annyira felkapva a márka. Otthon óriási az élvezet faktor...45-ös nagylemezek olyan dinamikával szólnak ahogy eddig nem hallottam őket! Ez egy rendkívül "legjobb vétel" gép ebben az árban! Érdemes szemnezni vele!
Kori
2019.09.05
 - 15:01
Több gépen hezitáltam de végül ez tűnt a leginkább racionális döntésnek és az üzletben is pro/kontra végig kérdeztem több dolgot. Sok segítséget kapta és nem bántam meg, hogy ezt választottam. Nagyon jó kar, jó futómű és az össze szerelési minősége is jeles. Én nem az E3-at hanem egy 2200-ast kértem bele, nem tudom az E3-al milyen de ezzel fantasztikus finom hangja van...az igazán jó lemezek álom módon szólnak! Ajánlom mindenkinek ebben az árban!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: