Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Adamov
2019.09.05
 - 14:53
"Az előttem véleményt írók, máe megénekelték ennek az erősítőnek a szépségeit, csak megerősíteni tudom.
A hangja kerek, nem karcos, de minden részletet megszólaltat.
Egy megfelelő CD játszóval olyan a hangja, mint az álom. Sajnos a Media lejátszónál kicsit bevásároltam, de időben orvosolni fogom, hogy azzal is ugyanúgy szóljon, mint a CD-vel.
A csapat hozzáértése, őszintesége és nyitottsága lehetővé teszi, hogy az ember olyan eszközt tudjon választani, ami az ő füleinek és persze a pénztárcájának megfelelő. Én nagyon hálás vagyok nekik a velem eltöltött idő és a felém mutatott türelmük miatt is.
"
Dudu
2019.09.05
 - 14:52
"Eddig mindenféle nyimi nyumi erősítőket használtam, például egy Marantz-ot, ami szerencsésen feldobta a tranzisztorait így indult a vadászat. Az SV-237 telt hangú, hozzátesz az eredeti zenéhez, ilyen csöves jellegű erősítőt szerettem volna. Kb másfélszer ennyiért kapni persze jobbat, ami részletezettebb hangot ad, de végül ebben az árkategóriában húztam meg a vonalat és itt nem hallottam jobbat. Az új MK sorozat digitális bemenetei jól jönnek, az egész erősítő átgondolt és úgy jó, ahogy van. Nálam a Magnat RV3 és RV4 volt még tarsolyban, de azok drágábbak és elriasztott az 1% körüli THD, meghallatni pedig nem volt sehol sem lehetőségem őket.

Érdemes személyesen benézni a Streamaudio-hoz, mindíg akad 1-2 best buy darab.

A Vincent SV-227 sem volt rossz egyébként.

Próbálok valami negatívat találni... az elektroncső kukucskálóban a triódán egy ""China"" felirat éktelenkedik, pedig azt mindenki meg fogja nézni. Ott egy ""Russian Federation"" -nek kellene lennie. Másba nem tudok belekötni.
"
Columbiai
2019.09.05
 - 14:52
Rendkívűl masszív felépítés, erőteljes hangzás, fantasztikus mély hangok és bársonyos, meleg hangvilág jellemzi!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: