Bejelentkezés Demóra

Bemutatótermi szaktanácsadással egybekötött termék meghallgatás lehetősége.:


Cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségi, szakszerű, részletes tájékoztatásra, a minőségi termékbemutatókra, melyet azzal a céllal teszünk, hogy a hozzánk látogató érdeklődők, ügyfeleink a meghallgatások után a lehető legjobb döntést tudják meghozni. Ezzel felesleges anyagi kiadásoktól és csalódások sorától igyekszünk megkímélni az érdeklődőket. Bemutatótermünk kínálata nem korlátlan, de hazai viszonylatban talán az egyik legmagasabb színvonalú, ahol az általunk forgalmazott közép és közép felső kategóriás készülékekből igen bőséges lehetőségekkel, jó eséllyel mindenki számára, igényeinek megfelelő módon tudunk termékeket ajánlani!

Sajnos az elmúlt években ezzel egyre többen visszaélnek, kihasználjak cégünk befektetett értékeit, tapasztalatát, szaktudását, illetve több esetben előfordul a „csak időtöltés” jellegű bemutatótermi látogatás is.
Távol álljon tőlünk az általánosítás, de mivel nem vagyunk multi méretű cég, és az ügyfelekre valamint a cég operatív dolgaira fordítható időnk véges, ezért akkor nem tudunk megfelelő színvonalú bemutatókat tartani ha a komoly szándékú érdeklődők elől értékes időt von el, a gyakran csak unatkozó, céltalan, a hazai, külföldi, használt piacról vásárlást tervező személy, aki nálunk megbizonyosodva a termék tudásáról, a hozzá kapott szakmai segítséggel már magabiztosan vásárolja meg máshonnan a termékeket.

Ezen okok miatt, egyfajta szolgáltatás igénybevételi díjként bemutatótermi demó és szakmai tanácsadói díjat vezetünk be. Ennek díját vásárlás esetén nem kell kifizetni, illetve 3 hónapon belül le is vásárolható. Részletek alább olvashatók: 

Bemutatótermi demó és tanácsadás költségei:

A bemutatóterem és szakértői tanácsadói díj 15 000.-Ft bruttó / megkezdett óra.

Természetesen ha a demó/tanácsadás után vásárlásra kerül a sor, akkor ezzel a költséggel nem kell számolni.
Abban az esetben, ha még átgondolná döntését, úgy számla ellenében egy demó és tanácsadói díjat számlázunk ki. 
Ennek a számlának a teljes összege a számla dátumától számított 3 hónapon belül levásárolható az általunk forgalmazott bármely termékek 100 000.-Ft bruttó érték feletti vásárlása esetén. 
A kiszámlázott díj nem átruházható.Bízunk benne, hogy jelen lépésünk nem lesz riasztó, viszont megérthető a komoly szándékú érdeklődők számára, hiszen alapvetően továbbra sem jelent semmilyen költséget azok esetében, akik megfontolt és átgondolt szándékkal érkeznek hozzánk.
További kérdések felmerülése esetén, vagy konkrét demó időpont kérése esetén kérjük keressen minket telefonon munkaidőben, ahol szívesen tájékoztatjuk Önt!
Bejelentkezés telefonon - Hétfő-Péntek 10:00-16:45 között +36305306192, +36302115253
  

Köszönjük megértését és bízunk a mihamarabbi találkozásban!
Streamaudio bemutatóterem