Bejelentkezés Demóra

Bemutatótermi szaktanácsadással egybekötött termék meghallgatás lehetősége.:


Cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségi, szakszerű, részletes tájékoztatásra, a minőségi termékbemutatókra, melyet azzal a céllal teszünk, hogy a hozzánk látogató érdeklődők, ügyfeleink a meghallgatások után a lehető legjobb döntést tudják meghozni. Ezzel felesleges anyagi kiadásoktól és csalódások sorától igyekszünk megkímélni az érdeklődőket. Bemutatótermünk kínálata nem korlátlan, de az általunk forgalmazott közép és közép felső kategóriás készülékekből igen bőséges lehetőségekkel, jó eséllyel mindenki számára, igényeinek megfelelő módon tudunk termékeket ajánlani!

Sajnos az elmúlt években azonban egy új trend van kibontakozóban. Számos esetben előfordul, hogy a látogatók többféle módon visszaélnek, kihasználjak cégünk befektetett értékeit, tapasztalatát, szaktudását, illetve több esetben előfordul a „csak időtöltés” jellegű bemutatótermi látogatás is.
Távol álljon tőlünk az általánosítás, de mivel nem vagyunk multi méretű cég, és az ügyfelekre valamint a cég operatív dolgaira fordítható időnk véges, ezért akkor nem tudunk megfelelő színvonalú bemutatókat tartani ha a komoly szándékú érdeklődők elől értékes időt vesz el, a gyakran csak lézengő, céltalan, a bizonytalan vásárlást majd talán fél egy év múlva tervező vagy a hazai, külföldi, használt piacról vásárlást tervező személy, aki nálunk megbizonyosodva a termék tudásáról, a hozzá kapott szakmai segítséggel már magabiztosan rendeli meg máshonnan a termékeket.
Szintén gyakori jelenség a cégeket versenyeztető, mindent meghallgatni akaró, de aztán a félárat, áfamentes vásárlást elváró érdeklődő, illetve az 1-3 hét, 1-2 hónap alatt akár 3-6 alkalommal is újra, ugyanazokra a termékek meghallgatására időpontot kérő bizonytalan ember, aki végül a 3.-4.-5.-6. alkalommal, ugyanazt meghallgatott termékek esetén sem vásárol semmit és nem azért, mert nem teszik neki, amit lát/hall, csak egyszerűen döntés képtelen, viszont rábeszélni mi sem akarjuk semmire, de dönteni sem tudunk helyette.
Tekintettel arra, hogy bár továbbra is minden érdeklődőt szívesen fogadunk és a tudásunk legjavával próbálunk segíteni számára, a fentiek végett egy új, szerintünk vállalható rendszert vezetünk be, melynek alapja nem ismeretlen az élet más területein belül. (pl.: ügyvéd, marketing vagy mérnöki szolgáltatások).
Azt is tudjuk, hogy bár sok cég szintén ugyanerre a problémákra panaszkodik, mégsem meri bevállalni az „úttörő” szerepét, sőt akadnak olyanok is, akik majd „büszkén” hirdetik, hogy náluk mint „pozitív” szolgáltatás, velünk ellenétben soha nem lesz hasonló rendszer, de mi mégis felvállaljuk az ELSŐ szerepét, még ha ez néhányakban negatív kritikát szül, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy döntésünk nem mindenki számára lesz elfogadható, annak ellenére, hogy jelentős kockázatot nem rejt majd azoknak, akik nem a fent leírt célzattal, hanem valós érdeklődői, vásárlói szándékkal jönnek hozzánk.Bemutatótermi demó és tanácsadás költségei:

A bemutatóterem és szakértői tanácsadói díj 15 000.-Ft bruttó / megkezdett óra.

Természetesen ha a demó után vásárlásra kerül a sor, akkor ezzel a költséggel nem kell számolni.
Abban az esetben, ha még átgondolná döntését, úgy számla ellenében egy demó és tanácsadói díjat számlázunk ki. Ennek a számlának a teljes összege a számla dátumától számított 3 hónapon belül levásárolható az általunk forgalmazott bármely termékek 100 000.-Ft bruttó érték feletti vásárlása esetén. 
A kiszámlázott díj nem átruházható.Bízunk benne, hogy jelen lépésünk nem lesz riasztó, viszont megérthető a komoly szándékú érdeklődők számára, hiszen alapvetően továbbra sem jelent semmilyen költséget azok esetében, akik megfontolt és átgondolt őszinte szándékkal érkeznek hozzánk.
További kérdések, felmerülése esetén, vagy konkrét demó időpont kérése esetén kérjük keressen minket telefonon munkaidőben, ahol szívesen tájékoztatjuk Önt!

Köszönjük megértését és bízunk a mihamarabbi találkozásban!