Hírek, Tesztek

Audio Physic márkaképviselet

2019.08.26 13:27

A zene mosolyt varázsol az arcunkra, felkelti a figyelmünket, sőt, vélemény nyilvánítására sarkall, de csak abban az esetben, ha az előadó művész jól játszik a hangszerén, és minden részlet a helyén van. Ezt a hatást csak úgy lehet elérni, ha a legapróbb részletek is hallhatók, és a teljes rendszer egy zenekarként muzsikál.

AUDIO PHYSIC Nem veszhetnek el a finom részletek

High End – Made in Germany

A zene mosolyt varázsol az arcunkra, felkelti a figyelmünket, sőt, vélemény nyilvánítására sarkall, de csak abban az esetben, ha az előadó művész jól játszik a hangszerén, és minden részlet a helyén van. Ezt a hatást csak úgy lehet elérni, ha a legapróbb részletek is hallhatók, és a teljes rendszer egy zenekarként muzsikál.

Nincs ez másként a kiváló minőségű hifi hangfalak esetében sem. A finom részletek csak akkor jelennek meg, ha minden alkatrész pontosan illeszkedik a nagy egészhez. Ilyenkor a zenei élmény páratlan. A hallgató minden idegszálát kényezteti, és még többet szeretne kapni belőle. Pontosan ez a cél vezéreli a Brilon-i székhelyű céget minden Audio Physic hangfal építésekor.

Az Audio Physic több mint 30 éve fejleszt hangfalakat. A cég mottója: Megmutatjuk a finom részleteket. Ha elveszne a muzsika sok apró részlete, elveszne a zenei bemutatás mód is. Az egyéni zenei bemutatás mód elvesztése pedig magával a zenével való kapcsolatvesztést jelentené, ami megengedhetetlen.

A hangfal fejlesztése során hallgatási tesztek százain megy át, és nem csak akusztikus, de esztétikai módosításokat is végeznek, mielőtt a végleges verzió gyártásba kerül. Nem sajnálják az időt az apró részletek kidolgozására.

A fejlesztés során nem csak a top modellek kapnak kiemelt figyelmet, hanem minden legyártott sorozat. Ez a fajta fejlesztési stratégia vezetett ahhoz, hogy az Audio Physic hangsugárzók értékállók, még ebben a rohanó világban is.

Német és nemzetközi tesztgyőzelmek valamint díjak bizonyítják a fejlesztési stratégiák helyességét. Ez segített abban, hogy az Audio Physic világviszonylatban elismert márkanévvé válhatott és az elmúlt 30 évben egyre nagyobb a márka rajongó tábora.

A rengeteg elismerés ugyanakkor nem ok arra, hogy a cég nyugodtan üljön a babérokon, ám hatalmas ösztönző erő, hogy a tervező csapat folyamatosan a technológia határait feszegetve egyre jobb hangfalakat fejlesszen.

A magas célok megvalósítása érdekében bátran alkalmazzák az úttörő technológiákat. Az Audio Physic esetében ez a bátorság nem üres ígéret, hiszen több, mint harminc éve ez áll a központban. A legfontosabb, amit tudni kell a márkáról, hogy a termékek soha nem voltak, és soha nem is lesznek átlagosak.

 

Mérföldköveket alkotni a házimozi hangfal építés iparban csak kivételes képességű driverekkel lehet. Ilyenek voltak például a MEDEA szériás hajlított hullámú hangszórók, vagy a KRONOS szériás hangfalakhoz fejlesztett bonyolult rendszerű koaxiális hangszóró rendszer. Ezek a hangszórók nemzetközi elismerést arattak, és azonnal az élvonalba repítették a márkanevet. A zászlóshajó modellekben ezeket alkalmazzák, mely aktuálisan például a CARDEAS-ban is megtalálhatók. A CARDEA HHC-III drivere, és több más alkalmazott technikai finomság, amit a több évtized alatt kifejlesztett a cég, képessé teszik a hangfalakat arra, hogy kimondhassuk, a termékek semmiféle zenei részletet nem kendőznek el.

Rápillantva az Audio Physic termékekre egy dolog azonnal nyilvánvaló lehet, még pedig a kiváló minőségű kézimunka a kivitelben. A cég számára ez is rendkívül fontos, hiszen az objektív szempontok az elhelyezés, és a hangzás megítélésének az alapját képezik. A hangfalainkat az élettérbe való harmonikus beillesztésre szánják. Egy Audio Physic hangfal amíg meg nem szólal a szoba berendezési tárgyaihoz kell, hogy illeszkedjen.

A fent leírtakból is látható, hogy bizalommal választhatja az Audio Physic hangfalak bármelyikét.  Egy Audio Physic hangfal mindig többet ad, és mosolyt csal az arcára évek múlva is. A mottónk; ragaszkodunk a részletekhez.

Ez a magas gyártási szint viszont azt is jelenti, hogy a termékeinket csak a kiváló specialistáktól lehet beszerezni, akik megfelelő módon, személyre szabottan képesek bemutatni.

Jó hír, hogy immáron hazánkban is elérhetőek ezek a példásan magas minőségű hangsugárzók, a Stream Audio Kft. képviseletében. A termékek már meg is hallgathatók és megvásárolhatók a cég zuglói bemutatótermében!