Hírek, Tesztek

Az AURUM PHONOLOGUE és QUADRAL hangsugárzók hivatalos magyarországi képviselete lettünk!

2019.08.26 10:39

Alig telt el egy kis idő a hifi és házimozi kiállítások óta, melyeken cégünk új termékcsaládja az AUDIA márka High-End készülékei nagy sikerrel debütáltak, máris egy új márkát van szerencsénk bemutatni a kínálatunkban.

Alig telt el egy kis idő a hifi és házimozi kiállítások óta, melyeken cégünk új termékcsaládja az AUDIA márka High-End készülékei nagy sikerrel debütáltak, máris egy új márkát van szerencsénk bemutatni a kínálatunkban. Az új kicsit megtévesztő, hiszen az AURUM PHONOLOGUE és QUADRAL márka ismerősen cseng az „öreg” hifisták fülében is, sőt a patinásnak nevezhető, több mint 30 éves német cég annak idején, Magyarországon is sikeresen fedte le a belépő kínálat, a közép felső kategória és a High-End kereslet igényeit.

Több mint 30 év balról jobbra...

Új azonban mégis, hiszen cégünk jelen helyzetben kizárólagos disztribútori státuszban vállalta fel a két neves márka képviseletét, melyek szülőhazájukban messze az egyik legkeresettebb hangdobozokként említhetőek. A hangdoboz kínálat manapság már hatalmas… az átlagos felhasználó már nem is igazán tud dönteni, hiszen a termék adatlapok útvesztőjében szinte csak a meghallgatás lehet némiképp támpont. Az AURUM PHONOLOGUE és QUDRAL kínálata igen széles, de a két márka szortimentje mégis szétválasztható. Míg az AURUM elsősorban a tökéletes zenei reprodukciót célozza meg termékeiben, melyekhez kimagasló minőségű anyagokat és egyedi innovációkat használ, úgy a Quadral ott folytatja mindezt ahol az AURUM abbahagyja… és egész a belépő ársávig kínál lehetőséget az elsősorban csak házimozizással, vagy/és könnyűzene, háttérzene hallgatással kikapcsolódni vágyó tulajdonosainak.

Az AURUM kínálatában jól megfigyelhető, hogy noha a több mint 30 éves szakmai tapasztalat jelenléte mellett tradicionális hangdoboz építés is jelen van, mégis évről évre egyedi, és a tökéletességig csiszolt újdonságok is megjelennek a kész termékekben. Ilyenek többek között a már régóta ismert ribbon magas sugárzók, melyek rendkívül nagy sávszélességgel, extrém gyors és tiszta karakterükkel jól ismertek a High-End világ termékei között. A saját fejlesztésű ALTIMA mély és mély/közép hangszórók, az állítható hangváltók, a silány belső kábelezés helyett, minőségi, elismert gyártó kábeleit használó belső összeköttetés, a vastag merevített oldalfalak, a nyomókamrás mély sugárzó kialakítás mind hozzájárul ahhoz, hogy az AURUM PHONOLOGUE hangfalak a legtökéletesebbek között szerepeljenek a világ minden pontján.

Mindezt megkoronázza a rendkívül igényes külső pácolt fafurnér vagy magas fényű lakkozott borítás a prémium álló hangfalakon, mely minden esetben szigorú minőség ellenőrzésen megy át.

A kategóriában kisebb QUADRAL hangfalaknak sincs azonban mit szégyenkezniük, hiszen hasonlóan „nagytestvéreikhez”, itt is számos, a kategóriájában egyedi és annál túlmutatóbb technikai ötletek, alkatrészek segítik a megszólalást, hogy azok örömet okozzanak, mind házimozi, mind sztereó üzemben. A gyártó biztos a dolgában, így nem is kérdés, hogy a termékeire 5 év garanciát vállal, mely igen megnyugtató, egy-egy drágább tartós termék esetén!

Quadral Argentum

Mindent összevetve bízunk benne, hogy a jövőben sokan elégedetten használják majd, ki-ki a saját igényeihez és lehetőségeihez képest az AURUM PHONOLOGUE és QUADRAL termékeit, de az biztos, hogy érdemes számba venni és egy meghallgatást eszközölni vásárlás előtt, aminek most már Magyarországon sincs akadálya. Mindenkit várunk sok szeretettel cégünk bemutatótermébe, ahol az AURUM PHONOLOGUE és QUADRAL kínálatának java megtekinthető, kipróbálható.