Hírek, Tesztek

Dynavoice Dynamite 5.0 - a faltörő kos

2019.08.26 12:32

A svéd gyártó bőséges választékából, amiből eddig még csak aktív mélysugárzókkal találkoztunk, természetesen komplett házi-mozi csomagok is összeállíthatók, közülük a nevében foglaltakhoz hűen igazán dinamikus megszólalású Dynamite 5.0-és szett most ráadásként akciós áron kapható.

 

A svéd gyártó bőséges választékából, amiből eddig még csak aktív mélysugárzókkal találkoztunk, természetesen komplett házi-mozi csomagok is összeállíthatók, közülük a nevében foglaltakhoz hűen igazán dinamikus megszólalású Dynamite 5.0-és szett most ráadásként akciós áron kapható.

Az 5.0-as házimozi szett a Dynamite 10 álló hangsugárzókból, a Dynamite C62 centersugárzóból és a Dynamite Sat 61 háttérsugárzókból áll, de igény szerint természetesen szub-wooferrel is kibővíthető.

Az összeállítás akció mozikon dinamitként robbanó erejéről a kettő darab 200 mm-es, erős kompozit membrános mélyhangszóróval rendelkező vaskos Dynamite 10 állódoboz gondoskodik, csúcsban 250 W teljesítménnyel és tiszteletet keltő 25 Hz-es alsó határfrekvenciával. A front lapjának alján ásító kettő reflexnyílás még tovább fokozza a doboz hangjának intenzivitását és direkt hatását, így elképzelhető, hogy még nagyobb szobákban sem lesz érezhető a szub-woofer hiánya.


A kettő 165 mm-es mély/középhangszóróval rendelkező C62 center szintén egy jól terhelhető, hangos és izmos típus, ami így a front dobozok ideális partnere lehet. A szettben háttérsugárzóként a Sat 61-es két-utas monitorsugárzó funkcionál, 165 mm-es mély/középsugárzóval és csúcsban 150 W teljesítménnyel, hogy hátulról is eléggé energikus hangok és effektek érkezzenek.

A Dynamite 5.0 szett most akciós áron 349.990,- Ft helyett 289.990,- Ft-ért kapható.