Hírek, Tesztek

Marantz NA6005 hálózati zene lejátszó a láthatáron

2019.08.26 11:51

A Marantz,  mint a fejlett audio technológiák világszerte vezető cége bejelentette az új NA6005 Network Audio Player-t, amely kiegészíti a már régebben  bemutatott  PM6005 és CD6005  erősítő / CD lejátszó párost. 

 

A Marantz,  mint a fejlett audio technológiák világszerte vezető cége bejelentette az új NA6005 Network Audio Player-t, amely kiegészíti a már régebben  bemutatott  PM6005 és CD6005  erősítő / CD lejátszó párost. A jövevény szinte korlátlanul megnyit egy új világot a digitális zenei forrásokhoz a meglévő, szeretett sztereó komponensek számára. Figyelemre méltó, hogy az NA6005 funkciói között megtalálható a fedélzeten a WiFi és a  Bluetooth  technológia,  valamint  a  különleges Marantz   audio  technológiák  végső csatlakozási  lehetőségeket  és egyidejűleg a legjobb hangzást biztosítják.

 

Az NA-11S1 és az NA8005 nagytestvérek alapjaiból született: az új NA6005 tőlük örökölt egy csomó referencia szintű technológiát az igényes, de mégis árérzékeny zenerajongók örömére. Hogy garantálja a világhírű Marantz  minőséget, a burkolat nagyon merev, a tápegység extra erős és az audio alkatrészek szigorúan válogatottak. A büszke tulajdonosok élvezhetik a zenét annak hamisítatlan tisztaságában, köszönhetően a NA6005 high-class Digital/Analog átalakítójának és az egyedi kimeneti fokozatának. Az audio rész egy hibrid konfigurációban tartalmazza  a Marantz  exkluzív HDAM és HDAM-SA2  áramköröket,  így biztosítja egyidejűleg az alacsony zajszintet és a nagy sebességű, részletgazdag és egyben erőteljes zenelejátszást.

 

 A beépített WiFi vagy Ethernet  port-on keresztül az NA6005 csatlakozik az otthoni hálózathoz és hozzáférést biztosít több ezer internetes rádióállomáshoz,  valamint a népszerű zenei streaming szolgáltatáshoz, a Spotify Connect-hez  is. Fel van szerelve az Apple AirPlay-el, így a felhasználók streamelhetik az  iTunes zenéiket akár egy Mac-ről vagy PC- ről,   valamint   közvetlenül   az   iPhone,   iPad   vagy   iPod   touch   készülékekről.  Köszönhetően    a   DLNA   1.5 kompatibilitásnak,  a  zene  szerelmesei elérhetik  a  helyi fájl  könyvtárakat  a  Network  Attached  Storage  eszközökön (NAS), vagy a média szerveren. Az NA6005 támogatja  számos audio fájltípus lejátszását, beleértve a WAV, WMA, MP3 és AAC formátumokat.  Sőt, le tud játszani nagy felbontású audio fájlokat, beleértve a DSD2.8MHz  / 5.6MHz, FLAC  192/24,  192/24  WAV,  AIFF  és ALAC  formátumokat  - a  tökéletes audio  minőség  érdekében.  A Gapless

 

Playback támogatás által biztosítva van egy élő koncert, vagy a klasszikus felvételek folyamatos lejátszása is.

 Az előlapi USB bemenet  képes még tovább bővíteni az NA6005 zenei látókörét, így a felhasználók hallgathatják  az iPhone és iPod audio-t a digitális kapcsolaton keresztül és élvezhetik a zenét annak teljes részletességében és gazdagságában  az otthoni  audio  rendszer  révén. A finom  zenei részletek visszaadását az NA6005 fejlett áramkörei teszik lehetővé. A beépített Bluetooth által a legkülönbözőbb támogatott  eszközöket egyetlen érintéssel tudjuk csatlakoztatni. Mindemellett  van a hátlapon  egy optikai digitális bemenet  a TV készülék, vagy a set-top-box cstlakoztatásához.  Ezt  a  sokoldalúságot rendkívül  könnyen  kezelhetjük a  nagyméretű  kijelzőn, vagy az új dedikált Marantz  HiFi Remote App segítségével. Mindez varázsolja az NA6005-öt egy nyitott ajtóvá, amin keresztül elérhetünk számtalan zenei állomást, podcastot, dokumentum  csatornát is - mindezt a lehető legjobb hangminőségben.

Ez a Network Audio Player tökéletesen kiegészíti a nemrég  bemutatott  Marantz  6005-ös szériához tartozó  PM6005 erősítőt és a CD6005 CD lejátszót. Az NA6005 fekete, vagy ezüst-arany színekben lesz elérhető februártól a hivatalos Marantz  kereskedőknél.

NA6005 Network Audio Player WiFi és Bluetooth funkcióval – Fontosabb jellemzők

•   Kiváló minőségű hangzás az egyedi Marantz  mérnöki tervezés által

•   Analóg audio áramkörök a kiváló minőségű hangzás érdekében: Marantz  HDAM-SA2

•   Beépített Wi-Fi és Bluetooth, kettős antenna

•   WiFi-megosztás és gyors WPS csatlakozási lehetőség

•   DLNA hálózati zenei streaming, AirPlay, Internet Radio és Spotify Connect

•   Nagy felbontású audio lejátszás, beleértve a DSD2.8 & 5.6MHz, FLAC 192/24, 192/24 WAV, AIFF, ALAC

formátumokat, hézagmentes lejátszás támogatás

•   DAC üzemmód a digitális optikai bemeneten és USB-A előlapi bemenet

•   192 kHz / 24bit D/A konverter

•   Kiváló minőségű alkatrészek

•   Teljesen diszkrét fejhallgató erősítő Marantz  HDAM-SA2-vel

•   Környezetbarát: Auto készenléti üzemmód, alacsony energiafogyasztás készenléti módban

•   Rendszer távvezérlő az erősítőhöz és a hálózati lejátszóhoz

•   Egyszerű kezelés a nagy, 3-soros előlapi kijelző és az új Marantz  HiFi Remote App által