Hírek, Tesztek

Nyílt hétvége a Stream Audio Kft.-nél

2019.08.26 13:26

Második Hifi és Házimozi találkozó néven újra nyílt napot szervez november közepén a többek között a AccuphaseThorensQuadralThiel és Audia Flight márkákat forgalmazó Stream Audio, amelyen a kedvezményes vásárlás és a hifi illetve házimozi bemutatók mellett kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílik.

Második Hifi és Házimozi találkozó néven újra nyílt napot szervez november közepén a többek között a Accuphase, Thorens, Quadral, Thiel és Audia Flight márkákat forgalmazó Stream Audio, amelyen a kedvezményes vásárlás és a hifi illetve házimozi bemutatók mellett kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílik.

 

A nyílt hétvége okán a céghez ellátogató érdeklődők először találkozhatnak a Stream Audio Kft. portfóliójában új márkaként debütáló, immáron több mint 30 éves gyártó, az Audio Physic high-end prémium hifi hangfal újdonságaival, az új Quadral  AURUM R9-es sorozat egyes tagjaival, valamint a szintén újdonságnak számító prémium kategóriás Lindemann Musicbook család High-End DAC és hálózatos audió lejátszó eszközeivel. 
A hangsugárzók kiszolgálása a japán Accuphase, az olasz Audia Flight és a német Vincent Audio készülékeivel hallgatható meg, amik között mindenki megtalálhatja a hangkarakterében megfelelő igényeit.

A szervezés megkönnyítése érdekében a Stream Audio arra kér mindenkit, aki ellátogatna az eseményre, hogy lehetőleg előzetesen regisztrálja magát. 
Mindezen felül, ahogy az a hasonló rendezvényeken lenni szokott, a nyílt hétvégén a forgalmazók speciális ajánlatokkal várják azokat, akik a helyszínen szeretnék megvásárolni álmaik készülékét vagy rendszerét.

A nyílt hétvégén a Stream Audio Kft. 2016 November 12, Szombat 9-18 óra és November 13 Vasárnap 9-15 óra között várja a kedves érdeklődőket, látogatókat, előzetes egyeztetés, regisztráció után! 

 

Érdeklődni, regisztrálni a következő elérhetőségeken lehet: 

Körmöczi Ákos +36/30-211-52-53

Barna Miklós +36/30-530-61-62

info@streamaudio.hu