Hírek, Tesztek

Quadral IPSO hangsugárzók

2019.08.26 12:27

A fehér és fekete színekben kapható IPSO modellek installálása a falon vagy a mellékelt tartójuk segítségével asztalon illetve polcon is lehetséges. A két-utas modellekben a 25 mm-es dóm tweeterek mellett dinamikus hangzást biztosító Level Strong nevű hosszúlöketű mély/középsugárzók találhatók, típustól függően 135, 155 és 180 mm-es méretben.

 

Megérkezett a német Quadral három tagból álló IPSO hangsugárzó szériája, melynek kompakt tagjai különösen sokrétűen alkalmazhatók, hiszen a lakás különböző helyiségei mellett üzletekben, irodákban, iskolákban és vendéglátóhelyeken való használatra is ideálisak A cseppálló hifi hangfalakkal pedig a külső terektől sem kell megijednünk.

A fehér és fekete színekben kapható IPSO modellek installálása a falon vagy a mellékelt tartójuk segítségével asztalon illetve polcon is lehetséges. A két-utas modellekben a 25 mm-es dóm tweeterek mellett dinamikus hangzást biztosító Level Strong nevű hosszúlöketű mély/középsugárzók találhatók, típustól függően 135, 155 és 180 mm-es méretben. Az IPSO 4, IPSO 5 és IPSO 6 jelű hangsugárzókhoz a szokásos módon természetesen mélysugárzó is párosítható, legalábbis amennyiben a felhasználás jellege ezt lehetővé teszi, a jó hosszú alkalmazhatósági listájukhoz pedig a háttérsugárzó szerepkör is bátran hozzátehető, hiszen a falra szerelhetőségüknek és kompakt méretüknek köszönhetően még a problémásabb helyeken is optimálisan elhelyezhetők