Hírek, Tesztek

Quadral PLATINUM sorozat modell frissítés hamarosan

2019.08.26 11:09

A német quadral márka kínálatában igen előkelő helyen, gyakorlatilag a felső kategóriában helyet foglaló PLATINUM sorozat egyes darabjai lassan ismét megújulnak. Első fecske lesz majd a talán legsikeresebb PLATINUM M30-as modellt leváltó, M35-ös sorozatszámot viselő hangsugárzó

 

A német quadral márka kínálatában igen előkelő helyen, gyakorlatilag a felső kategóriában helyet foglaló PLATINUM sorozat egyes darabjai lassan ismét megújulnak. Első fecske lesz majd a talán legsikeresebbPLATINUM M30-as modellt leváltó, M35-ös sorozatszámot viselő hangsugárzó, mely valamikor nyár vége felé lesz kézzel fogható. Az új álló hangfal már megcsodálható volt a májusi High-End show-n Münchenben, azonban külső megjelenésében nem sokat változtattak a bevált formán. A doboz kecsesebb lett és elsősorban a bel tartalom változott.  A két 165mm-es mélyközép sugárzót kisebb, 135mm-es testvére váltja, és ennek függvényében a hangváltó is módosításra került.

 

A kisebb hangszórókhoz hangolt doboz kisebb térfogattal, keskenyebb szélességgel készül majd a quadral németországi gyárában. A kisebb hangszórók nem feltétlen jelentenek majd hátrányt, hiszen a PLATINUM sorozatot megelőző Chromium Style sorozatban is ezek a hangszóró méretek találhatók, és mindennemű erőlködés nélkül, meglepően jól képesek tolmácsolni az alsó oktávokat is. A kisebb hangszóróval azonban gyorsabb, precízebb lesugárzást ígérnek a mérnökök…nem mintha az M30-as modellel ilyen téren bárminemű probléma lett volna. A kifutó, M30-as modell a készlet erejéig akcióban vásárolható korlátozott darabszámban és színben, a forgalmazó, Stream Audio Kft. budapesti üzletében.