Hírek, Tesztek

Thorens lemezjátszók a Stream Audio képviseletében

2019.08.26 11:25

Thorens a hagyományos vynil (bakelit) lemezjátszók gyártónak egyik oszlopos tagja, sokan az örök klasszikusként, avagy etalonként tartják számon az egyébiránt svájci székhelyű, 140 éve létező céget.

Különösen jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik régóta kacsingatnak az analóg lemezjátszók világa felé. Ezúttal egy igen patinás név, a Thorens márka termékei lettek elérhetők hazánkban, ráadásul a Stream Audio szinte a teljes kínálatot kihelyezi bemutatóterme polcaira.

Thorens a hagyományos vinyl (bakelit) lemezjátszó gyártóknak egyik oszlopos tagja, sokan az örök klasszikusként, avagy etalonként tartják számon az egyébiránt svájci székhelyű, 140 éve létező céget. A precíz megmunkálás, a saját szabadalmak és a legjobb minőségű japán alkatrészek, valamint a naturalista, ugyanakkor zenei karakterre kiterjedő figyelem, mai napig meghatározza termékeiket, ezt az évek alatt bezsebelt, nemzetközi (és EISA díj) elismerések is igazolják.

 

Ráadásul a szóban forgó vállalat nem csak a high end kategória képviselője, már egészen megfizethető futóművekkel és kiegészítő termékekkel (phono box, stb.) is találkozhatunk a kínálatában.

A szortimentben a klasszikus vonalvezetés mellett, egészen modern (funkcionalitásban is jól átgondolt) megjelenésű darabok is találhatóak, többféle színválasztékban. Amennyiben olvasóink szívesen megismerkednének a Thorenstermékeivel, megtehetik, ugyanis szinte mindegyik modell kiállításra kerül az itthoni forgalmazó, a Stream Audio márkaboltjában.

 

Thorens lemezjátszók pontos árairól, a részletes termékinformációkról, a bemutatótermi típusokról  és a meghallgatással kapcsolatban a hazai képviselet weboldalán és elérhetőségein lehet tájékozódni. 

 

www.streamaudio.hu

www.thorens.com