Átlagos értékelés:
5 (15 vélemény)
(15)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
András
2021.11.10
 - 14:07
Egyszerűen lenyűgöző. Odaragaszt a fotelhez, nem enged, csak hallgatod és mosolyogsz (ő pedig visszamosolyog :) ) és közben a zene feltölt energiával.
Színezetlenül, hihetetlenül könnyedén és természetes módon adja át a zenét.
K.Zsolt
2019.09.04
 - 14:09
"Kicsomagolás után beállítottama helyére , majd összekötöttem a Quadral Platinum M40 hangsugárzó párossal, a csomag megérkezése után vártam pár órát , majd mezei kábelekkel (ideiglenesen) betettem az első albumot:bejáratlanul úgy szólalt meg Handel Water Music albuma , hogy percekig a könnyeimmel küszködtem!
Majd az első sokk után egyre ""sűrűbb"" zenék jöttek , először AC/DC - Back in black albuma majd a Metallica - Ride the lightning-ja is úgy szólt , ahogy az a nagy könyvben meg van írva!Később finomabb zenéken teszteltem , Peter Gabriel , Yes , Genesis , Lee Ritenour , Pat Metheny stb. , ha a felvétel minősége jó , Lp-n , vagy ha az erősítőt HiDiamond usb kábelen összekötve az audio pc-vel nagy felbontású zenével hallgatom , a rendszer minden alkalommal könnyeket csal a szemembe...A beépíthető usb dac modul nagyságrendekkel érzelmesebb , részletezőbb , mint az árkategóriájától elvárható lenne.
Köszönöm , hogy ezt az erősítőt ajánlotta a Streamaudio csapata!"
Czigány József
2019.09.04
 - 14:09
"Fantasztikus , magával ragadó , meleg , karakteres ,őszinte , érzelmek átadására képes erősítőszépség!
Csak ajánlani tudom , még a bejáratás elején járok , de a hangja így is lenyűgöző. Nagyon jó minőségű az opcionális dac.
Öt csillag!!!!!
"
Vélemény írása a termékről
Értékelés: