Átlagos értékelés:
5 (10 vélemény)
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Bócz Tamás
2021.03.29
 - 15:20
Régóta olvasok a tápszűrőkről.Eddig ez a legjobb ár/érték arányú, amit találtam. A kábelezésekről 1996 óta hívő vagyok. ( antenna, interconnekt, hangfal kábel, egyéb modifikácíók )
Dynavox x4100 és Pangea 14 SE tápkábelt kötöttem a rendszerembe.Eddig is szerettem a hangját, de most ez egy szembetűnőbb változás.Rövid ideje hallgatom; a mélyek egy kicsit mélyebbre mentek; artikuláltabb egy basszusgitár; ritmus szekcíó .A szinpadkép egy kicsit részletezőbb, az énekes hangja előrébb került.
A Pangea megjelenése tiszteletet parancsoló! :))
A tápszűrőben van anyag; az ajánlásoknak megfelelően csatlakoztattam.Úgy néz ki beválik.
Ajánlom a kipróbálását.
Nótás Péter
2019.11.05
 - 15:14
A CAMBRIDGE AUDIO CXA 60 erősítőmhöz rendeltem a PANGEA kábelt, tesztek és javaslatok sorának elolvasása után. Élő meghallgatás hiányában, volt egy kis "zsákbamacska" jellege a beszerzésnek, de az első bekapcsolást követően minden kétségem elillant a vásárlás értelmét és a konkrét választást illetően. Hihetetlen javulást produkált, az alapból sem rossz hangminőségen. Sokkal tisztább, részletezőbb hangot produkált, egy jóval nyitottabb, szélesebb hangkép mellett!
Külön köszönet a szakszerű tanácsadásért és a korrekt, villámgyors kiszolgálásért.
László
2019.11.04
 - 21:06
Eddig elhanyagoltam a rendszer kábelezését. Ákos egy éve már javasolta a Pangea AC14SE tápkábelt. Hát végre ravettem magam a táp fejlesztésre. Dynavox X4100 elősztó + pangea AC14SE. Megtáltosodott a rendszer. Audia flight erősítőt használok és megérdemli minimum ezt a kábelt. Gyönyörű a zenei tér. Tényleg mintha egy szinttel feljebb léptem volna. Tényleg nem gondoltam volna.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: